• BIST 11220.17
  • Altın 6032.016
  • Dolar 42.9304
  • Euro 50.4867
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 4 °C

NKBİ’de çekimler tamamlandı

NKBİ’de çekimler tamamlandı
“Yeni Nesil Aile” ve “Semt Çocuğu” projeleriyle tanınan İki Dakika Creative House’un yeni dikey dizisi NKBİ (Ne Ki Benden İstediğin), Ülkü Hilal Çiftçi ve Çağan Efe Ak’ı bir araya getiriyor.

İstanbul’un farklı lokasyonlarında çekimleri tamamlanan dizi, setten ekrana yansıyan enerjisiyle şimdiden merak uyandırıyor. Z kuşağının dünyasını dikey
formatta anlatan NKBİ, 2026’nın ilk aylarında TikTok, Youtube ve Instagram’da herkes tarafından izlenebilecek.

 

İki Dakika Creative House, “Yeni Nesil Aile” ve “Semt Çocuğu”nun ardından bu kez Z kuşağının diline ve hızına uygun yeni dikey dizisi “NKBİ (Ne Ki Benden İstediğin)” ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yeni neslin parlayan yıldızları Ülkü Hilal Çiftçi ve Çağan Efe Ak’ı bir araya getiren “NKBİ”, İstanbul’un farklı lokasyonlarında gerçekleşen çekimlerini tamamladı. Setten ekrana yansıyan enerjisiyle şimdiden merak uyandıran dizi, genç bir ekibin yüksek temposunu ekrana taşıyor.

Genç ve tecrübeli isimler bir arada

Başrollerini Ülkü Hilal Çiftçi ve Çağan Efe Ak’ın paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Neslihan Yeldan, İpek Tuzcuoğlu, , Nehir Topal, Şimal Emür, Tara Yasemin Kaptanoğlu, Mina Havutçu, İzzet Yüksek, Mehmet Ali Tüysüz ve Atakan Karakaş yer alıyor.

Çekimleri tamamlanan “NKBİ”, 2026’nın ilk aylarında TikTok, YouTube ve Instagram’da herkesin erişimine açık olarak izleyiciyle buluşacak.

2-287.jpg

Z kuşağına dikey ekrandan bakış

Z kuşağının ilişkilerini, ilk karşılaşmalarını, yazılan ama bazen cevapsız kalan mesajlarını merkezine alan “NKBİ”, dikey formatta kurgulanan yapısıyla bugünün izleme alışkanlıklarına doğrudan hitap ediyor. Arkadaşlıklar, duygusal gelgitler ve hızlı kararlarla şekillenen bir dönemi filtresiz ve gerçekçi bir dille anlatan dizi, gençliğin ritmini olduğu gibi yansıtıyor.

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113