• BIST 9079.97
  • Altın 2323.978
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9394
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Nehre Düşen Kase Kimin?

Nehre Düşen Kase Kimin?
Türkiye’nin sevilen çizgi film kahramanı Niloya’nın yeni maceraları, 4 buçuk milyonu aşan abone sayısı ile YouTube kanalında  sevenleriyle buluşmaya devam ediyor.

Kurbağalarla oyunlarından ısınma taktiklerine, arama kurtarma ekibi çalışmalarından hayvan dostlarıyla eğlencelerine kadar eğitici ve öğretici birçok yeni içeriği miniklerle buluşturan çizgi kahramanlar, 4 Haziran 2022 tarihinde yayınlanacak ‘Nehirdeki Kase’ bölümü ile izleyicileri eğlence dolu bir  maceraya çıkaracak.

YouTube’da 4 buçuk milyonu aşan abone sayısı ile 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini kazanan ismini mutluluktan alan Niloya, yeni maceralarını Youtube kanalında sevenleri ile buluşturuyor.  Hafızalara kazınan şarkıları eşliğindeki hikayelerini en yakın dostları ile paylaşan Niloya ve arkadaşları, yeni bölümleri ile her cumartesi günü saat 09.00’ da YouTube kanalında sizleri bekliyor. Çizgi kahramanlar, 4 Haziran 2022 tarihinde yayınlanacak ‘Nehirdeki Kase’ bölümünde sevenlerine yine çok keyifli dakikalar yaşatacak. Niloya ve arakadaşları, Mete’nin nehre düşen kasesinin peşinde koştururken, bazı sorularının da cevabını arayacaklar.

icin-021.png

Mete, Kasenin Kendisine Ait Olduğunu Söyleyebilecek Mi?

Mete elindeki halkaya üfleyerek baloncuk yapmaktadır. Köpük kasesinin içinde su vardır. Mete’nin aklına ilginç bir fikir gelir! Kasedeki suyu nehre dökecek ve çok daha büyük baloncuklar yapacaktır. Ama terslik bu ya Mete köpük kutusunu nehre düşürür. Düşen kasenin peşinden koşan Mete, Niloya ile çarpışır. Niloya üzgündür. Mete sebebini sorduğunda bazı insanların nehirlere zarar verdiği cevabını alır. Mete iyice heyecanlanır ama nehirde yüzen kasenin kendisine ait olduğunu bir türlü söyleyemez. Kase ve diğer atıkların bulunduğu nehri büyüklerin yardımı ile temizlemeye başlarlar. Tüm atıklar geri dönüşüm kutularında toplanır. En sonunda nehirdeki kase de Hasan Amca’nın yardımıyla alınır. Bakalım Mete kasenin kendisine ait olduğunu söyleyebilecek mi?

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113