• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

MHP?de kongre süreci başladı

MHP?de kongre süreci başladı
Kişiliği, etkin sosyal yönü ve bitmek tükenmek bilmeyen üstün performansıyla olduğu kadar, yönetimiyle birlikte gerçekleştirdiği birbirinden nitelikli etkinlik ve organizasyonlarla Kartal siyasetine ayrı bir hava getiren ilçe başkanı Şenol Yondemir yöneti


YÖNDEMİR YENİDEN ADAY

 26 Temmuz’da Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan ilçe kongresinin hazırlık çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu ifade eden Şenol Yondemir, kongrede ilçe başkanlığı için yeniden aday olacağını söyledi.

TEK YÜREK, TEK BİLEK OLACAĞIZ
  Yapılacak olan kongreyle ilgili bir açıklama yapan ilçe başkanı Şenol Yondemir,Kongreler, siyasi partilerin faaliyet ve çalışmalarının genel bir değerlendirilmesinin yapıldığı, birlik ve beraberlik içinde ve şölen havasında geçmesi gereken, özel günlerdir. Bizim kongremizin de, ifade ettiğim gibi birlik ve beraberlik içinde, tam bir şölen havasında geçeceğini umuyoruz. Çünkü, Kartal MHP, her zaman tek yürek ve tek bilek olmasını bilmiştir ve bu partiye gönül veren hiç bir arkadaşımız, hiç bir zaman çıkar çatışmalarının ve seviyesiz işlerin peşinde olmamıştır ve de olmayacaktır. Kongremizde yönetim olarak şimdiye kadar gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız, partililerimiz ve delegelerimiz tarafından değerlendirerek, artılarımız veya eksilerimiz masaya yatırılacak. Bizim yönetimimizden daha iyisini yapabileceğine inanan ve görev almak isteyen arkadaşlarımız varsa, onlar da ortaya çıkarak, demokratik haklarını kullanıp, aday olacaklar. Bu mekanizma, şimdiye kadar en güzel şekliyle MHP Kartal ilçe kongrelerinde yaşanmıştır, bu kongrede de bu şekilde yaşanacakdır.” şeklinde konuştu. 

TÜM VATANDAŞLARIMIZI ŞÖLENİMİZE BEKLİYORUZ
  Gerçekleştirecekleri ilçe kongresinin tam bir şölen havasında geçeceğini yineleyen MHP Kartal İlçe Başkanı Şenol Yondemir son olarak, “26 Temmuz’da şölenimiz var. Partili olsun olmasın tüm vatandaşlarımızı, Hasan Ali Yücel’deki şölenimize bekliyoruz.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113