• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

MHP milletvekili adayı Av. Zeycan Güzelsoy Engin Alan?ı ziyaret etti

MHP milletvekili adayı Av. Zeycan Güzelsoy Engin Alan?ı ziyaret etti
MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Av. Zeycan Güzelsoy, beraberinde Adil Erkoç, Faruk Ülker, Turgay Özcan ve Alper Kaan Boran olduğu halde, Engin Alan ile görüştü. Ziyaret sonrası basın mensuplarına bir açıklama yapan Zeycan GÜZELSOY, Alan?a moral v


MHP’nin 5 İstanbul milletvekili adayı, partinin 1. bölge adayı ve Balyoz davasının tutuklu sanıklarından emekli Korgeneral Engin Alan’ı cezaevinde ziyaret etti.
Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi’ne gelen Adil Erkoç, Zeycan Güzelsoy, Faruk Ülker, Turgay Özcan ve Alper Kaan Boran, Alan ile görüştü. Ziyaret sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Turgay Özcan, Alan’a moral vermek amacıyla cezaevine geldiklerini belirterek, “Ama morali yerinde, o bize moral verdi.” dedi.
Ziyaret sırasında Alan’ın, ilkelerinden taviz vermediğini ve dik durduğunu anlatan Özcan, şunları aktardı: “Alan, ‘Cezaevinden çıktıktan sonra, kaldığım yerden devam edeceğim. MHP’nin iktidar olacağından eminim. Cezaevinden çıktığım zaman, Bozkurt selamı vererek çıkacağım.’ diye konuştu."
MHP milletvekili adaylarından Zeycan Güzelsoy da, Engin Alan’ın huzurlu göründüğünü dile getirerek, emekli Korgeneral’in cezaevine girmekle pes etmeyeceğini söylediğini bildirdi.
MHP’li adaylar, açıklamanın ardından  cezaevinden ayrıldı. Balyoz darbe planı iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında 29 Nisan 2010’da tutuklanıp serbest kalan, daha sonra tekrar tutuklanan Engin Alan, ocak ayında MHP’ye katılmıştı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alan’a “özel kuvvetler komutanlığğ yapan ve üstün hizmetler veren” sözleriyle anons ederek, MHP rozeti takmıştı. Engin Alan’ın başörtülüleri fişleyip, sıkı takibe aldığğ da ortaya çıkmıştı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113