• BIST 8740.24
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Mesleki Teknik Anadolu Liselerinin Atölyeleri Yenileniyor

Mesleki Teknik Anadolu Liselerinin Atölyeleri Yenileniyor
Bosch Termoteknik Akademi, Mesleki Teknik Anadolu Liselerinde yaptığı atölye yenilemeleriyle eğitime destek vermeye devam ediyor!

Bosch Termoteknik Akademi, Antalya Konyaaltı Bahtılı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Muş Rekabet Kurumu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yeni uygulama atölyelerini kullanıma sundu.

Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ile Bosch Termoteknik arasında yapılan Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü kapsamında Bosch Termoteknik Akademi, eğitime verdiği desteklerle öğrencilerin daha kapsamlı ve kaliteli uygulamalı eğitim almalarına ve kalifiye insan kaynağının yetiştirilmesine katkıda bulunmayı hedefliyor. Bosch Termoteknik Akademi; eğitim kurumlarına verdiği hizmet içi eğitim, öğretim amaçlı cihaz ve görsel materyal destekleri haricinde, Milli Eğitim Bakanlığı ile 2016 Kasım ayında imzaladıkları “Eğitim Kurumları İş Birliği Protokolü” kapsamında farklı meslek liselerinde yenileme çalışmalarına da imza atıyor. Meslek Lisesi öğrencilerinin bulundukları bölgelerde ihtiyaç duydukları son teknoloji ısıtma, klima ve havalandırma ekipmanları ile atölyeleri yeniliyor.

1633522041-antalya3.jpeg

Son olarak Antalya Konyaaltı Bahtılı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki atölye Bosch VRF klima sistemleri ve sistem otomasyonu, Bosch split klima sistemi ve Buderus yoğuşmalı kombi sistemleri kullanarak yenilenirken; Muş Rekabet Kurumu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan uygulama atölyelesi Bosch ve Buderus konvansiyonel ve yoğuşmalı kombi sistemleriyle donatıldı. Bosch Termotenik Akademi Antalya Konyaaltı Bahtılı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi laboratuvar açılışına Bosch Termoteknik Akademi Müdürü Suat Eyi de katıldı.

1633521990-antalya1.jpg

Bosch Termoteknik Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Nazif Özakıncı, eğitime verdikleri desteklerle ilgili “Bosch Termoteknik Akademi çatısı altında uzun zamandır sektörün gelişimi için sürdürdüğümüz eğitime destek faaliyetlerimizi devam ettiriyoruz. Meslek liselerine yaptığımız yatırımlarla ülkemizin ve sektörün nitelikli teknik personel ihtiyacına katkı sağlamayı ve hizmet kalitesinin daha da artmasını amaçlıyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığımız iş birliği protokolüyle Bosch Termoteknik Akademi Uygulama Laboratuvarlarına yenilerini ekleyerek eğitime destek vermeye devam edeceğiz.” dedi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113