• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

"Kuşu ölen teyze bile beni arıyor"

"Kuşu ölen teyze bile beni arıyor"
Batı Mahallesi Muhtar Adayı Bülent Beşir Erol, hayırseverliği ile biliniyor ve mahallede başı sıkışanın aradığı ilk isim olarak dikkat çekiyor.

Yerel seçim süreci yaklaşıyor. Belediye Başkanlığı yada meclis üyeliği kadar ilçemizde en merak edilen seçimlerden birisi de mahalle muhtarlığı ve Pendik merkezin önemli mahallesi Batı Mahallesi. 
Batı Mahallesi Muhtar Adaylarından Bülent Beşir Erol, Twins kafe restoranda Pendikli medya mensuplarıyla biraraya gelerek projelerini anlattı.

YEREL BASIN İLE BULUŞTU

     Bülent Erol, muhtar adaylığını resmi olarak ilan ettiği ve Batı Mahalleliler tarafından teveccüh gören adaylığı sonrası Pendik yerel basını ile buluştu ve yaptıklarını yapacaklarını anlattı. 
      Toplantıda nazik tarzı ile dikkat çeken Erol, mahallede Mevcut muhtar ile birlikte 4 tane aday olduğunu herkesin  değerli olduğunu ve hepsine başarılar dilediğini söyledi.
PROTOKOL MUHTARI OLMAYACAĞIM
     Seçim şarkılarıyla dikkat çeken, bir çok adaydan çok daha vizyonu yüksek bir muhtar adaylığı tanıtım dönemi geçiren Bülent Erol, ev ev, site site gezerek, esnafa ulaşarak, mahallelinin sorunlarını dinleyip çözüm üreterek kendini mahalleliye tanıtıyor. Mahalleliye sadece protokol muhtarı olmayacağı mesajını veren Bülent Erol, herkesin kendisini mahallenin her türlü etkinlik, faaliyet ve çalışmalarda en önde görebileceğini belirtti.

ic-064.jpgic-064.jpg
SOSYAL MEDYADA GÜÇLÜ
      Sosyal medyada Doğu Batı Mahallesi grubunu yıllardır başarı ile yöneten ve yaptığı yardım çalışmaları ile ön plana çıkan mahalle sakinlerinin bir telefonla ulaştığı ve yetkili makamlara ulaşmasına rağmen yaptıramadığı sorunları çözmesi konusunda onlara yardımcı olan ihtiyaç sahipleri ile yardım etmek isteyenleri buluşturan, resmi kurumlar ile iyi iletişimleri olan bir aday Bülent Beşir Erol. Kendisi ile birlikte yıllar içerisinde oluşan bir gönüllü ordusu ile Mahalleli ve Pendikliler için daha güzel bir mahalle daha güzel bir Pendik için uğraş veriyor.
AZA KADROSU MAHALLEYE HAKİM
 Bülent Erol, her konuda kendileri ile fikir alışverişi yapıp öyle karar veriyor, muhtar olduktan sonra da azaları ve gönüllüler ile birlikte mahalle için güzel çalışmalar yapmayı hedefliyor. Aslında azaları kadar şu an açıklamadığı ilçe kamuoyunun önde gelen kişilerinden bir çok destekçisi, fahri azaları olduğunu belirten Bülent Erol, Batı Mahallesini hak ettiği değere taşımak için çabaladığını söylüyor.
BÜLENT EROL: "YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR"
     Bülent Beşir Erol Pendik Batı Mahallesi Muhtar Adaylığı hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi. 
 "Öncelikle tüm semt sakinlerimize selamlar. Semtimiz benim için o kadar özel ve değerli ki. Çünkü Batı mahallesi benim Vatanım Köyüm Yurdum. Selanik Mübadili bir ailenin 3. kuşağını temsil ediyorum. Seçim sloganım olan 'Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır'ın açıklamasının bir kısmını sizlere maddeler halinde ifade edeceğim.
• Ben seçim için değil semtimiz için 2011 yılından beri emek veriyorum. Kazansam da kaybetsem de ben hizmetlerime devam edeceğim.
Semtimizde en ufak bir sıkıntıda bana dile getirilen ne konu olur ise olsun gerekeni yapmanın çabası içinde oldum, bir çoğunu çözüme ulaştırdım. Doğu mahallemizde bulunan Orhan Sinan Hamzaoğlu İlköğretim okulumuzun Tadilat bakım ve onarımı için gerekli girişimleri yaparak (okul- milli eğitim- Büyük Şehir belediyesi) 1 Haftalık mücadeleden sonra çözüm sürecini başlatıp 2 ay içerisinde okulumuzun bakım onarım ve yenilenmesinde aracı olduk. Bundan dolayı İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Grup başkan vekiline, Milli Eğitim İlçe Müdür Yardımcımıza ve Okul Müdür Yardımcımıza emekleri için teşekkür ediyorum.
Sokaklarımızda lambalar yanmadığı zaman çoğu semt sakinlerimiz bana ulaştı. Ayedaş'a talep açtırdım, çözüme ulaştırdık.
Yazın çöpler ve çöp konteynırları ile ilgili sıkıntılar oldu defalarca belediyemize talep açtırdım, çözüme ulaştırdık.
İpek sokak ta otoparkın olduğu yerde su birikintisi oluyordu. İki haftalık uğraştan ve girişimlerden sonra o bölgeye mazgal yaptırdık.
* Hakimler çıkmazı için elektrik direği müracaatımızı yaptık beklemedeyiz.
* Koruluk Sokak ışıklandırmaları için çözüm ürettik.
* Sabri Taşkın Caddesi Siyaset Apartmanı bina elektiriği ile sıkıntıyı 1 haftalık mücadeleden sonra çözüme ulaştırdık.
*İhtiyaç sahibi aileleri tespit ederek çocuklarına kıyafet, bot, mont destekleri sağladık.
Batı Mahallemizde ihtiyaç sahibi ailelerimize destekler de bulunduk hala desteklere devam ediyoruz.
** İhtiyaç sahibi faturalarını ödeyemeyen ailelerimizin faturalarını ödedik.
İhtiyaç sahibi ailelerin üniversitede okuyan kız çocuklarına kitap desteği sağladık. 24 kız öğrencimize burs desteğimiz devam ediyor ve bunlardan 4 tanesi şimdi üniversite mezunu oldu.

İhtiyaç sahibi ailelerimize yakacak desteği sağladık.
* Sizlerden gelen 2. el kıyafetleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık.
Sizlerden gelen 2. el eşyaları ihtiyaç sahiplerine götürdük teslim ettik.
* Huzur evi ziyaretleri organize ettik.
* Sokak hayvanlarımız için periyodik olarak köyler bölgesinde yiyecek ve mama desteği sağladık.
Uzun zamandır evine ET girmeyen ailelere Et- Kıyma desteği sağladık.
* Yaşlı hasta ve çocuklar için Bez desteği sağladık 
* Tekerlekli sandalye hasta yatağı koltuk değneği Yürüteç desteği sağladık.
İhtiyaç sahibi bir çok ailemize erzak ve alış veriş kartı desteği sağladık.
Bu yukarıda yazdıklarım yaptığımız çalışmaların bir bölümü!
* Sadece Batı mahallemiz ile kalmayıp başka mahallelere de yardımcı olmak için mücadele verdik. Peki bunları yaparken ben Muhtar mıydım? Belediye meclis üyesi miydim? Yada her hangi bir kurum kuruluşta görevli miydim? Hayır...
Ben bu semtin Sevdalısı olarak bunları gerçekleştirdim. Sizlerin desteği ile Muhtar seçilirsem de sizlere söz veriyorum. Protokol muhtarı olmayacağım bir bütün olarak yaptığım etkinliklere edeceği mahallemizde gönüllülerimiz ile semtimiz için hep birlikte çalışacağız."
     Muhtarlık tanıtım toplantısında sunum gücü ve hitabetteki başarısıyla tam puan alan Bülent Erol toplantının ardından basın mensupları ile adaylık süreci diğer adaylar ve mahalle ile ilgili soruları cevapladı. Toplantı fotoğraf çekimi ile sona erdi.
      

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113