• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

KURŞUN YAĞDIRDI

KURŞUN YAĞDIRDI
Pendik'te, Barış Kocabaş isimli vatandaş kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından cadde ortasında kurşun yağmuruna tutuldu. Yaralı Kocabaş'a ilk müdahaleyi vatandaşlar yaparken, zanlının da olayı saniye saniye görüntüleyen MOBESE kameralarınn altı


Edinilen bilgiye göre olay Batı Mahallesi Abdülhalik Renda CD. Begonya Sokak üzerinde meydana geldi. Sokakta yürüyen Barış Kocabaş Minibüs son duraklarının yanına geldiği sıırada yanına yaklaşan 25-30 yaşlarında uzun boylu bir kişi, belinden çıkarttığı silahı ile Kocabaş'a ateş etmeye başladı. Ne olduğunu anlamadan sol ayak bileğine ve sağ kasığına isabet eden mermilerle Kocabaş yere yığılırken, zanı da olay yerinde sakin bir şekilde dolaşmaya başladı. Yaklaşık 10 dakika boyunca olay yerinde elindeki silahla dolaşan zanlı, polis ekiplerinin bölgeye yaklaşması ile birlikte kayıplara karıştı. Bu sırada aşırı kan kaybeden Kocabaş'a ise, vatandaşlar ilk müdahaleyi yaptılar. Kocabaş, daha sonra gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.
Olayı gören vatandaşlar zanlının Kocabaş'a ateş ettikten sonra olay yerinden kaçmak yerine elindeki silahla yaklaşık 10 dakika boyunca ortalıkta dolaştığını ve olay yerinin birkaç metre yakınında bulunan MOBESE kameralarına bakarak, silahla kafasını karıştırdığını söyledi.
Vatandaşlar zanlının uzun süredir Kocabaş'ı aradığını ve bir olaydan dolayı intikam aldığını da söylediğini belirtirken, bir vatandaş da yerde yatan yaralı vatandaşın cep telefonunun da çalındığını ileri sürdü.
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kocabaş'ın, ameliyata alındığı öğrenilirken, emniyet yetkililerinin olayla ilgili araştırmalarını sürdürdükleri öğrenildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113