• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

KİNDARLAR..

İbrahim Ciminli

İslam düşmanları sahtekar, onursuz, münafık ve kindardırlar. Aynı zamanda edepsiz ve ahlaksızdırlar. Bu Müslüman milletin gözünün içine baka baka Ezan’a, Kur’an’a, mescide, Ramazan’a, Kurban’a ve dini şeaire hakaret ediyorlar, sonra da, biz de müslümanız diyorlar. Aslında bunlar İslama  düşmanlar. Dünyada bu tip yaratıklar sadece bizim ülkemizde var.
Kendi kafalarında ne varsa onu millete dikte etmeye çalışıyorlar. Her gün bir vesileyle İslam düşmanlığı ve millet düşmanlığı kusuyorlar.

Kindarlar; İslam’a düşman oldukları gibi, bu millete ve tarihimize de düşmandırlar. Zehirli dilleriyle bize ait ne varsa hepsine saldırırlar. Büyük bir kin yüklüdürler. Hemen her gün dine ve dindarlara saldırırlar.

Kindarlar; her türlü haramı savunurlar. Alkol kullanmak, zina, faiz, lgbt ve haramlar onların kindarlık dininin şartlarındandır. Şeytana pabucunu ters giydirirler. İnsaf ve iz’anları yoktur. Fakiri, garibi, muhaciri, depremzedeyi, halkı  sevmezler. Kendi tarihine düşman mahlûklardır. Bunlardan ne köy olur ne de kasaba. Emperyalistlerin ülkemizdeki tasmalı köleleridir. Bize ait ne varsa salyaları ile  saldırırlar. Kanları bozuktur.

Kindarlar; üstenci, kibirli, yalancı ve müfteridirler. Vatan onların umurunda değildir. Ülkenin her türlü imkanını kullanırlar ama nankörlük ederler. Amerika’nın ve batılıların kölesi olmaya can atarlar.

Kindarlar; Türkiye’nin gelişmesinden hoşlanmazlar. Yerli ve milli olana karşıdırlar. Genç beyinlerimizin ürettiği ne varsa hepsini küçümserler. 

Kindarlar; içi boşaltılmış bir Müslümanlık istiyorlar. Allah’ın hiçbir emrine uymazlar ama Müslümanlığı da kimseye bırakmazlar. 

Kindarlar; İslam’ın bir görüntüsünü görünce kırmızı görmüş boğa gibi kudururlar. Başörtüsü, namaz, oruç, hac, hafız öğrenci, İmam-Hatip, Kur’an Kursu, cami, cuma  onları zıvanadan çıkarır. Hele sarık, cübbe görünce çılgına dönerler. Şanlı tarihimize ve değerlerimize iftira ve hakaret ederler.

Kindarlar; bu ülkeye bir zarar gelirse sevinirler. Korona olur sevinirler, deprem olur sevinirler, Orman yanar sevinirler, dolar yükselir sevinirler, enflasyon yükselir sevinirler.

Kindarlar; Karabağ kurtulur üzülürler, İhracat artar üzülürler, Türkiye gelişir üzülürler, teröristler hapse atılır üzülürler, Türkiye düşmanları zarar görünce üzülürler. İyilik ve ülke yararına ne varsa hepsini küçümserler, kulp takarlar, yalanlarla değersizleştirmeye çalışırlar. Kıbrıs Türk Devletinin ismini duymak onları üzer. Bıraksan Kıbrıs’ı hemen Rumlar’a vermeye hazırlar. Türk Devletleri Teşkilatının kurulması onları üzer. Askerimizin hudutlarımızın dışında vatanın bekası için görev yapması onları üzer.

Kindarlar; ülkemizde barışın, huzurun ve kalkınmanın düşmanıdırlar. İhtikar ve stokçuluk yaparlar. Kargaşa ve kaos çıkarmak için fırsat kollarlar. Özgürlüğü sadece kendileri için isterler. Demokrasi onlar için helvadan yapılmış put gibidir. Acıkınca yerler.

Dünyanın hiçbir ülkesinde bizdeki kindarlar gibi köksüzler yoktur. Maalesef, bu ülkenin suyunu içip, ekmeğini yiyip, havasını soluyan bu soysuzların mantar gibi her taşın altından çıkıp çirkin yüzlerini göstermeleri iç barışa ve huzura büyük darbe vurmaktadır. Kamplaşmayı tahrik edip, sonra da bu konuda başkalarını suçlamaktadırlar.

Kindarlar; dünyanın hiç bir ülkesinde olmayan her türlü özgürlüğü kullanırlar, sonra da  özgürlük yok diye nara atarlar. Herkese hakaret ederler, maneviyata, tarihe ve millete ait her değeri aşağılarlar, bu ülkede en çok parayı onlar kazanırlar ancak en büyük kötülüğü ve nankörlüğü onlar yaparlar.

Kindarlar; gece-gündüz kendileri gibi inanmayanlara hakaret ederler, kalpleri taş gibidir, merhametten yoksundurlar, mağdura yardım etmezler ama yardım etmiş gibi karşılık beklerler, hesap sormaya kalkarlar. 

Kindarlar; Kutsal bilmez, bayrak tanımaz, vatana bağlılıkları pamuk ipliği iledir. Kanun, kural dinlemezler. Yunan, Rum, Ermeni, Pkk, Fetö diyasporası gibi çalışırlar.
Türkiye’nin en büyük bahtsızlığı, içeride çok sayıda kindar sesin çıkmasıdır. Her türlü problemin kaynağında bunlar vardır. Bunlar varken başka düşmana gerek yoktur. Ancak milletimiz basiretlidir, irfan sahibidir. Bunları hiçbir zaman adam yerine koymayacak ve tuzaklarını boşa çıkaracaktır.

Bu yazı toplam 344 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113