• BIST 8714.69
  • Altın 2998.073
  • Dolar 34.2662
  • Euro 37.045
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 1 °C

Kartal?da MHP salonlara sığmıyor

Kartal?da MHP salonlara sığmıyor
Ev, esnaf ve sivil toplum örgütü ziyaretlerinin yanı sıra düzenlediği salon toplantılarıyla yoğun bir şekilde seçim çalışmalarını yürüten MHP Kartal İlçe Teşkilatı?nın programları, iğne atsan yere düşmeyecek ölçüde yoğun bir katılım ve büyük bir coşkuya s

MHP KURFALI’YI DA FETH ETTİ
Bu bağlamda yine büyük bir katılım ve coşkunun hakim olduğu Kartal MHP’nin salon toplantısı geçtiğimiz cumartesi akşamı Kurfalı Mahallesi’nde Dilek Düğün Salonu’nda düzenlendi ve yoğun katılım nedeniyle partililerin büyük bir kısmı salona dahi giremedi.
BİZ KAVGAYA DEĞİL, HİZMETE TARAFIZ
Kartal MHP’nin Kurfalı Mahalle yönetimi ve mahalle kadın kolları üyeleri ile belediye başkan adayı Dr. Ahmet Çakıroğlu ve meclis üyesi adaylarının tanıtımının yapıldığı toplantıda ilk olarak söz alan ilçe başkanı Şenol Yondemir, “Son kriz, ülke insanımızı olduğu gibi Kartallı vatandaşlarımızı da teğet geçmemiş, aksine perişan etmiştir. Seçim çalışmalarında AKP ve CHP, sanki seçimlere iki parti giriyormuş gibi kayıkçı kavgası yapmaya devam etmektedirler. Ama seçimlere iki siyasi parti değil19 siyasi parti giriyor. MHP olarak biz, bu kavgaya değil, vatandaşımız için hizmete taraf olacağız ve gümbür gümbür de hizmete geliyoruz. Bu kötü gidişe dur demek için, Kartalımız için, geleceğimiz için, Kartallı vatandaşlarımız, Kartal’da bu sefer MHP, Ahmet Çakıroğlu’yla MHP diyecek.” Şeklinde konuştu.
BU ZİHNİYETTEN BIKTIYSANIZ, BU SEFER MHP
İlçe başkanı Şenol Yondemir’in konuşmasının ardından yoğun sevgi gösterileri ve tezahüratlar eşliğinde sahneye gelerek söz alan MHP Kartal belediye başkan adayı Dr. Ahmet Çakıroğlu, “Burası sözün bittiği yer ve ben ranta değil, hizmete geliyorum. Yaklaşık yirmi gün sonra sandığa gideceksiniz. Sizi yönetenleri beğeniyorsanız, bu zihniyetin yaptıklarını tasvip ediyorsanız veya size yapılanlara razıysanız, oyunuzu yine onlara verin. Ama size yapılanlara razı değil seniz ve hizmet bekliyorsanız, bu sefer MHP. Ahmet Çakıroğlu’yla MHP deyin. Çünkü biz diyoruz ki, bunlar sizi kandırmaktan başka bir şey yapmamışlardır ve yapmayacaklardır. Hizmetin adresin bellidir ve MHP’dir. Başka bir alternatif aramayın. Zaten arasanız da MHP’den başka bir adres bulamayacaksınız. Çünkü hepsi denenmiştir.
Büyük bir coşkuyla devam eden toplantının ilerleyen bölümlerinde belediye başkan adayı Çakıroğlu, projeleri hakkında bazı açıklamalarda bulundu ve yöneltilen soruları büyük bir içtenlikle cevaplandırdı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113