• BIST 8714.69
  • Altın 2998.073
  • Dolar 34.2662
  • Euro 37.045
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 1 °C

Kartal DSP?den Hamsi partili aday tanıtımı

Kartal DSP?den Hamsi partili aday tanıtımı
Demokratik Sol Parti Kartal İlçe Örgütü, belediye başkan adayı Orhan Nurman?ı düzenlediği hamsi partili bir toplantıyla örgüt üyeleri ve vatandaşlara tanıttı. Çok sayıda partili ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen tanıtım toplantısına ilçe başkanı Te

BELEDİYEYİ KAZANMANIN
MÜCADELESİNİ VERECEĞİZ
n Hamsi ikramıyla başlayan tanıtım toplantısında kısa bir konuşma yapan DSP Kartal İlçe Başkanı Tevfik Yılmaz, “DSP ilçe örgütü olarak seçim çalışmaları ve hazırlıklarımızı tamamlayarak belediye başkan adayımızı tespit etmiş bulunuyoruz. Bundan sonraki süreçte adayımız Orhan Nurman’la çalışmalarımızı iyice yoğunlaştırarak, görev başındaki mevcut zihniyetten yaka silken vatandaşlarımızın da katkı ve teveccühleriyle belediye başkanlığını kazanma hedefimize ulaşmanın mücadelesini vereceğiz.” şeklinde konuştu.
HEDEFİMİZE ULAŞMAMIZ ZOR,
FAKAT HAYAL DEĞİL
n Daha sonra söz alarak kendisini tanıtan belediye başkan adayı Orhan Nurman, “İşimizin çok zor olduğunu biliyor, fakat hedefimizin gerçekleşemeyecek bir hayal olmadığına inanıyorum. Sizlerin büyük gayreti ile halkımıza doğruları anlatarak yapacağımız çalışmalarla, zaten bu zihniyetten bıkmış olan Kartal ve Kartallı olarak kendisine sahip çıkılmayı bekleyen vatandaşlarımızın tek alternatifi biziz ve bunu başarabilecek güçteyiz.” dedi.
SOSYAL DEMOKRASİYİ
VE HİZMETİ BİZ GETİRECEĞİZ
n Nurman konuşmasını, “Sosyal demokrasiyi, Kartal’a ve Türkiye’ye sadece biz getirebiliriz. Halkımızın teveccühüyle göreve geldiğimizde tüm çabamız, sosyal demokrasinin hüküm süreceği, kalkınmış bir Kartal yaratmak için olacaktır. Bunu da başaracağımıza tüm kalbimle inanıyor ve sizlerin de inanmasını bekliyorum. Üzüntüye ve karamsarlığa kapılmadan çalışmalarınızı olabildiğince artırın. Ancak bu şekilde başarıya ve hedefimize ulaşabiliriz.” sözleriyle tamamladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113