• BIST 8714.69
  • Altın 2998.073
  • Dolar 34.2662
  • Euro 37.045
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 1 °C

KARS, ARADAHAN, IĞDIR'LA KAHVALTI

KARS, ARADAHAN, IĞDIR'LA KAHVALTI
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, beraberindeki belediye meclis üyesi Arzu Öğüt Şimşek ile birlikte, Tuzla Aydınlı Köyü, Kars, Ardahan, Iğdır Derneği?nce organize edilen bir kahvaltı programına katıldı.


Tuzla Aydınlı Köyü’nde geçtiğimiz pazar günü tertiplenen kahvaltı programına, belediye başkanı Yazıcı ve meclis üyesi Şimşek, dernek üyesi Kars, Ardahan ve Iğdırlılar ile birlikte çeşitli illere mensup vatandaşlar katıldı.

YÖRE VE BÖLGE AYRIMI YAPMADAN BİRLEKTE HAREKET EDİYORUZ
Dernek Başkanı Yavuz Kara tarafından yapılan kısa bir tanıtım ve selamla konuşmasının ardından Aydınlı  Mahallesi’nde ikamet eden Kars, Ardahan, Iğdır ve çeşitli illere mensup vatandaşlar,  başkan Yazıcı’ya mahalleleriyle ilgili sorular yönelttiler. Vatandaşların sorularının büyük bir çoğunluğunu, imar, yol, kaldırım, yardım ve iş talepleri oluşturdu.

SORUNLARINIZIN TAMAMINA VAKIFIZ VE ÇÖZÜM ÜRETMEK İÇİN BURADAYIZ
Program da tüm soruları içtenlikle, samimi bir şekilde cevaplandıran Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, tüm konularda sorunlara vakıf olduğunu söyleyerek, “Sizlerin daha iyi koşullarda ve en iyi şartlarda, bu şehirde problemsiz yaşayan vatandaşlar olarak hayatınıza devam etmeniz, belediye başkanı olarak benim en önde gelen görevlerimdendir. Ancak dünyanın hiç bir yerinde problemsiz bir belediye bulunmadığı gibi bizim de önemli proglemlerimiz var ve bu problemleri konuşmak ve çözüm üretmek için buraya geldik.” şeklinde konuştu.

AYDINLI VE KONAŞLI MODERN BİR MAHALLE OLACAK
Konuşmasının devamında, Aydınlı ve Konaşlı’nın, Tuzla’nın gelecek yıllarda en önemli cazibe merkezlerinden biri olacağını kayden Yazıcı, bu bölgenin imar sorununun tamamlandığını, diğer sorunların ise asgari seviyeye indirildiğini söyleyerek, “Gelişimini sağlamış Aydınlı Mahallesi sakinleri, sahip olduğu yerlerinin değerinin ikiye katlandığını ve bölgede çok daha modern binaların yükseldiğini, çok kısa bir süre içinde görecek.” dedi.

2010 YILINDA EN ZENGİN BELEDİYELERDEN BİRİ OLACAĞIZ
Vatandaşlarına hizmet götürebilen bir belediye olmak için, önce güçlü bir belediyeye sahip olmak gerektiğini önemle vurgulayan belediye başkanı Yazıcı son olarak, “Bu konuda çok mücadele verdik ve iyi de bir başarı sağladık. Örneğin daha bir kaç ay öncesine kadar 30 trilyon bocumuz vardı, bunun 16-17 trilyonunu ödedik ve 12 trilyon gibi bir borcumuz kaldı. En kısa sürede bunu da ödeyerek, 2010 yılının en zengin belediyelerinden biri olacağız ve sizlere daha iyi hizmet verme imkanına kavuşacağız.” ifadesinde bulundu.















  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113