• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Karabekir?den 11. Açık Hava Şenliği

Karabekir?den 11. Açık Hava Şenliği
Kazım Karabekir İlköğretim Okulu?nda her yıl geleneksel olarak yapılan Açık Hava Şenliği ve okul gecesi, 11. yılında da muhteşem gösteri ve eğlencelerle gerçekleşti.

 

Açık Hava Şenliği’ne, eski milletvekillerinden Ömer Necati CENGİZ, okul müdürü İzzet DİKTAŞ ve eşi, okulun idari kadrosu ve öğretmenleri, bazı okul müdürleri, mahalle muhtarı ve eşi, öğrenciler, okulun eski öğretmenleri, kalabalık bir halk topluluğu ve çok sayıda konuk katıldı.                                                 

DÜZENLİ VE İSTİKRARLI EĞİTİM İÇİN ÇALIŞIYORUZ
 Şenlik, okulun ana sınıfı öğrencilerinin “Haydi Sallayalım” isimli folklor gösterileri ile başladı. Daha sonra programın açılış konuşmasını yapan okul müdürü İzzet Diktaş, öncelikle okullarına desteklerini esirgemeyen bölgedeki hayırsever iş adamlarına teşekkür etti.

Konuşmasında, Pendik’te bir ilki gerçekleştirmenin onuru ve gururunu yaşamakta olduklarını kaydeden Diktaş, “Okulumuz, kuruluşundan bu yana, 11 yıldır aralıksız ve düzenli olarak okul dergisi çıkaran, okul içi bilgi kültür yarışmaları düzenleyen, tüm spor müsabakalarına katılan, hemen her etkinlite yer alan, dahası 11 yıldır okul gecesini açık hava şenliğiyle bütünleştiren okul, veli, öğrenci ve öğretmen dayanışmasını sağlayan eğitim kurumu olarak kayıtlara not düşmüştür.” dedi.                                                       

İYİ YETİŞMİŞ EĞİTİMCİ KADROMUZ MEVCUT
Bu başarılarda, okul olarak iyi yetişmiş eğitimci kadrolarının önemli rol oynadığının altını çizen DİKTAŞ, “Öğretmen ve idarecilerimin hakkını teslim etmeden de geçemem.” diye konuşmasına devam etti.              

   YÖRESEL OYUNLAR        RENK KATTI
Gecede, öğrencilerin hazırladığı çeşitli gösteriler, danslar ve sıla gecesi esprilerinin yanı sıra, okul aile birliği sanatçı üyeleri amatör sanatçı Osman Çukurlu ve Mehmet Akın da söyledikleri parçalarla profesyonel türkücülere taş çıkarttı. Geceye, sazı ile katılan “Yeteneksizsiniz” yarışmasının finalisti lise öğrencisi Metin Yılmaz, damgasını vurdu. Yılmaz, sahne aldığında, adeta yer yerinden oynadı ve geceye katılan topluluk, genç bağlama ustasının sazı ile yaptığı şovu görmenin hayranlığını yaşadı.                                            

ÇEKİLİŞLE HEDİYE
11. Açık Hava Şenliği ve Okul Gecesi, gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Yapılan çekilişte büyük hediyeleri kazanan şahıslara, okul müdürü tarafından hediyeleri takdim edildi. Geceye katılanlar, aldıkları bir çok hediye ile birlikte, bol bol eğlenmenin de mutluluğunu yaşadılar.
Programın sunuculuğunu okul öğretmenlerinden Betül Bayraklı ve Mesut Yılmaz, birlikte yaptılar.

Kazım Karabekir İ.Ö.O.’nun gecesine, vatandaşların ilgisi, hayli yoğun oldu.
Okul müdürü İzzet Diktaş, okul aile birliği yöneticilerinden ve aynı zamanda amatör sanatçılar olan Osman Çukurlu ve Mehmet Akın, yeteneksizsiniz yarışma finalisti lise öğrencisi Metin Yılmaz’ı da aralarına alarak, katılımcılara müzik ziyafeti çektiler.
Öğretmenler, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar, İstiklal Marşı’nı hep bir ağızdan coşkuyla seslendirdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113