• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Kalkınan Anadolu Projesi?ni gerçekleştiriyoruz

Kalkınan Anadolu Projesi?ni gerçekleştiriyoruz
BP İstanbul 1. bölge milletvekili adayı Cemal CAN, Kalkınan Anadolu Projesiyle, Anadolu?nun bolluk ve berekete kavuşacağını, göçün engelleneceğini belirtti.


ANADOLU SUYA KAVUŞUYOR
Büyük Birlik Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Cemal Can, gazetemizi ziyaret ederek, partisinin projeleri hakkında ayrıntılı bilgi verdi.
BBP’nin, Türkiye’nin kangren haline gelmiş sorunlarına çözüm üretmek amacıyla, Kalkınan Anadolu Projesi (KAP)’ni hazırladığını kaydeden Can, projeyle, Erzurum’dan başlayıp, Sivas’ta devam ederek, Ankara’da bitecek büyük su kanalları ve yeni barajlar yaparak, elde edilen suyla geniş tarım arazlerinin sulanacağını kaydetti.
MİLLİ MÜCADELE RUHU
Can, projenin, ecdadın kurtuluş savaşı döneminde, milletle birlikte ortaya koyduğu milli mücadele hareketinin ruhundan ilham alarak oluşturulmuş Anadolu’nun milli kalkınma projesi olduğunu söyledi.
Büyük Birlik Partisi’nin bu seçimde barajı aşacağını da ümit ettiğini kaydeden milletvekili adayı, “Çok çalışıyoruz. Başta genel başkanımız olmak üzere, tüm milletvekili adaylarımız ve teşkilat mensuhplarımız, ülkeyi karış karış gezerek, projelerimizi anlatıyor. Halkımızdan büyük bir teveccüh görüyoruz.
BAĞIMSIZ TEK PARTİYİZ
BBP, Türkiye’de en çok sevilen partilerin başından geliyor. Partimiz, bağımsız bir halk hareketidir. Hiç bir odakla ve mihrakla bağlantısı yoktur. Gücünü, halktan alan bir siyasi harekettir.
Merhum genel başkanımız Muhsin YAZICIOĞLU’nun ilkelerinden taviz vermeden ilerliyoruz. Umuyorum ki, bu seçimde beklediğimiz oy patlamasını gerçekleştireceğiz.” dedi.
Gazetemizi ziyaret eden BBP milletvekili adayı Cemal CAN, parti programı ve projeleri hakkında, Ümit KAHYAOĞLU’na çeşitli açıklamalarda bulundu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113