• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

İYİ UYKU DOĞRU YATAK SEÇİMİNDEN GEÇİYOR

İYİ UYKU DOĞRU YATAK SEÇİMİNDEN GEÇİYOR
Kaliteli bir uykunun öneminin giderek arttığı bu dönemde, vücudumuza ve yatış şeklimize en uygun yatağı bulmak büyük önem taşıyor.

İyi ve dinlenmiş uyanmak, bizi hem fiziksel hem de mental açıdan daha sağlıklı kılıyor. Gün içerisinde, yaşadığımız zorlukların bir kısmı biz fark edemesek de iyi bir uyku geçirmemekten kaynaklanıyor. Uzmanlar, uyku sırasında yatağın vücudun basınç noktalarına tam uyum sağlaması ve uyurken omurga kıvrımlarını da desteklemesi gerektiğini belirtiyor. Konuyla ilgili İşbir Yatak, hayat kalitemizi bu kadar yakından etkileyen uyku için en önemli noktanın doğru yatak seçiminden geçtiğine dikkat çekiyor.

VÜCUDA TAM UYUM SAĞLAMASI GEREKİYOR

Pandemiden kaynaklı uyku bozukluklarının artış gösterdiğine dikkat çeken İşbir Yatak Genel Müdürü Ahmet Tokeri, “Kısıtlamalar ile insanların evde geçirdiği sürelerde yaşanan artış kişilerde stres düzeyinin de artmasına neden oluyor. Bu anlamda, içerisinde bulunduğumuz koşullara uygun olarak geliştirilen uyku teknolojileri de büyük önem taşıyor. Özellikle bu dönemde, tüketiciler yatağın ek hijyen tedbirlerinden geçirildiğinden emin olmalı. Bununla beraber, yatak seçimi yaparken ürünün vücuda ve omurgaya uygunluk sağlaması, yatağın boyunuzdan kısa olmaması ve gece boyunca dönüşlerinizi engelleyecek kadar da dar olmaması gerekiyor.” dedi.

UYKU DENEYİMİNİ MAKSİMİZE EDECEK TEKNOLOJİLERİ TAŞIMALI

Tokeri, “Günümüzde artık, yatağın uyku deneyimini maksimize edecek teknolojilerle zenginleştirilmiş olması da büyük önem taşıyor. Bu anlamda, biz de marka olarak kişiye özel kaliteli ve sağlıklı uyku ihtiyacını karşılayacak yataklarda önde gelen markalar arasında yer alıyoruz. Tüm yataklarımız, üretimin son aşamasında ‘Safe Sleep Tunnel- SST- UVC Hijyen Tüneli’nden geçerek daha da hijyenik hale getiriliyor ve el değmeden paketleniyor. Bununla beraber, geliştirdiğimiz sünger katmanlı ViscoStar yataklar, omurgaya tam uyum sağlayarak bel boşluğunu dolduruyor. Bu da, bel şikayetleri olan tüketiciler için ideal tercihler arasında yer alıyor. Lavanta kokulu, deniz yosunu özlü, soya lifli, anti stress ve masaj fonksiyonu gibi farklı özellikli yataklar da uyku deneyiminizi bir üst boyuta taşıyor.” diye konuştu.

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113