• BIST 8770.09
  • Altın 2238.51
  • Dolar 32.3377
  • Euro 35.0943
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

İstanbul'daki rezaleti savunacağım diye komik duruma düştü

İstanbul'daki rezaleti savunacağım diye komik duruma düştü
İBB ekiplerinin tuzlama yapmamasına tepki gösteren bir paylaşım yaptıktan sonra silen ve kendisine 'Neden sildin' diye soran vatandaşlara 'İt sürüsü' diyen Fatih Altaylı, İBB'nin sınıfta kalmasını 'Arada olur böyle şeyler' diyerek savundu.

İstanbul'da kar yağışının etkili olacağı günler ve hatta haftalar öncesinden sıklıkla Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından deklare edilirken, İBB bu sınavı geçemeyerek adeta İstanbulluları yalnızlığa terk etti. Gazeteci Fatih Altaylı ise köşe yazısında İBB'nin bu beceriksizliğini 'Olur böyle şeyler' diyerek geçiştirdi.

FATİH ALTAYLI'DAN İBB SAVUNMASI: OLUR BÖYLE ŞEYLER!

İstanbul'daki kar yağışı İBB'nin vurdumduymaz tavrı ile birleşince ortaya akılalmaz görüntüler çıktı. Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından İBB'nin tuzlama yapmamasını eleştirip sonra, apar topar paylaşımı silen Altaylı, İBB'nin skandal yönetimine övgüler dizdi. 

Altaylı, "İstanbul böyle kar görmedi diyorlar. Metrekareye ne kadar yağdı santim santim ölçmedim ama İstanbullu daha önce de böyle kar felaketleri ve bağlı olarak sefaletleri yaşadı. O yüzden de kimseye kızmamayı öğrendim. Arada oluyor böyle şeyler. En büyük, en modern kentleri bile doğa esir alabiliyor." sözleriyle İstanbul'un felç olmasına neden olan İBB yönetimine plaket vermediği kaldı.

İstanbul'da binlerce vatandaş arabalarında yahut yollarda mahsur kaldı. Üstüne bir de kendi araçlarını kullanmayan vatandaşları hesaba katmayan İBB toplu ulaşımda seferleri artırmak yerinde seferleri azaltınca ortaya kaos manzarası çıktı. Ana arterlerde tuzlama yapmayan İBB, tehlikeye zemin hazırladı. 

AĞIZ DOLUSU KÜFÜRLER

İBB ekiplerinin Barbaros Bulvarı mevkiinde tuzlama yapmamasına tepki gösteren Fatih Altaylı, yaptığı paylaşımı sildikten sonra tepki gösterenlere, “Niye sildin" diye soran yavşak güruha yanıtımdır. Biraz ilerde tuzlama yapıldığını görünce sildim. Beni de kendiniz gibi yavşak zannetmeyin. İt sürüsü.” ifadelerini kullandı.

"ALPAY ÖZALAN'I DAVA EDECEĞİM"

İBB'ye tepki gösterdiği paylaşımı yaptıktan sonra silen Altaylı'ya tepki gösteren AK Parti Milletvekili Alpay Özalan'dan da köşe yazısında bahseden Altaylı, "Bana “Kalemini satan” demiş. Kendisini hemen dava etmelerini söyledim avukatıma. Hadi gelsin kalemimi sattığım kanıtlasın bakalım." dedi.

KAYNAK: HABER7
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113