• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

İlknur İnsaf Turan 4. kitabı ?AYAZ?la okurlarıyla buluştu

İlknur İnsaf Turan 4. kitabı ?AYAZ?la okurlarıyla buluştu
Daha önce yayınlanan; ?Belki bir gün?, ?Aşk her yerde? ve ?Sabır? isimli, tutkulu aşkları dile getiren duygu yüklü romanlarıyla dikkat çeken, Pendikli genç yazar İlknur İnsaf Turan?ın 4. kitabı ?AYAZ?, geçtiğimiz hafta, Cinius Yayınları ile okurlarıyla b


AYAZ; HEYECAN YARATACAK, SOSYAL İÇERİKLİ FARKLI BİR ROMAN
70 yıllarda, köydeki eşi ve çocuklarını terk ederek, şehirdeki bir kadınla evlenen bir babanın, ailesine yaşattığı sıkıntılar ve AYAZ isimli çocuğunun yüreğinde açtığı kapanmaz yaraların kaleme alındığı, bir çırpıda okuyup bitirmenin heyecanını duyacağınız ‘AYAZ’, sosyal içerikli, farklı bir roman olarak, dikkat çekiyor.
HERKES KENDİNDEN
BİR PARÇA BULACAK
Cinius Yayınları ayrıcalığıyla, tüm kitap evlerinde okurları ile buluşan ‘AYAZ’ın Pendikli genç yazarı İlknur İnsaf Turan, çıkan iki kitabından önce kaleme almasına rağmen, 4. kitabı olarak geçtiğimiz günlerde yayınlanan ‘AYAZ’ın, 1 yıllık bir çalışmanın ürünü olduğunu kaydetti. “Önceki romanlarımdan farklı, sosyol içerikli bir roman olan ‘AYAZ’, köy hayatını, sevdiği iki kadın arasında kalan bir babanın içine düştüğü durumu ve bu nedenle temelleri sarsılan bir aileyi, bu olayların tam ortasında kaldığı için yüreğinde kapanmaz yaralar açılan ve ne kadar büyüse de geçmişini yüreğinde taşıyan bir genci anlattığı için okuyan herkes, kendinden bir parça bulacak.” diyen Turan, ‘AYAZ’ın, oldukça ses getirecek nitelikte olduğunu ifade etti.
“AYAZ’SIZ KALMAMAK İÇİN ACELE EDİN” DENİLİYOR
Piyasaya çıktığı ilk günden itibaren okurların büyük bir beğenisini kazanan kitabın, kısa bir süre içinde biteceğini ifade eden yetkililer, okurların AYAZ’sız kalmamak için acele etmeleri gerektiğini vurguluyorlar.
AYAZ’ı, tüm kitap evlerinden bulabileceğiniz gibi, online satış için: www.netkitap.com adresinden de temin edebilir, ayrıca iinsaf...mynet.com dan da gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113