• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Ilışar Köyü kongresini yaptı

Ilışar Köyü kongresini yaptı
Merkezi, Pendik Dumlupınar Mahallesi?nde bulunan Ordu İli, Mesudiye İlçesi, Ilışar Köyü Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği Olağan Genel Kurulu, geçtiğimiz 23 Mayıs Pazar günü, dernek lokalinde gerçekleşti.



MESUDİYE BELEDİYE BAŞKANI’DA KATILDI
Kongreye, Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, Pendik Belediye Meclis Üyesi Bahattin Yaman, Dumlupınar Mahalle Muhtarı Yılmaz Yaman, Dolayoba Esnaf Odası Başkanı Arslan Metin ve Pendik Ordulular Dernek Başkanı Sebahattin Kaya ile birlikte çok sayıda Ordulular ve Ilışar köylüleri katıldı.
KOMŞULARIMIZIN DESTEKLERİ ÇOK ÖNEMLİ
Açış konuşmasını yapan dernek başkanı Sebahattin Yaman, günümüz Türkiye’sinde sivil toplum örgütlerinin önemine vurgu yaparak, “Bizler de, bu önemin bilinci içinde derneğimizi layık olduğu yere taşıma gayreti içindeyiz. Ancak, bu gayret ve azmimize, siz değerli komşularımızın da gönüllü olarak, maddi ve manevi desteklerini bekliyoruz.” şeklinde konuştu.
ILIŞAR KÖYÜ, İLÇEYE BAĞLI MAHALLE OLSUN İSTİYORUZ
Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, konuşmasında, “Hemşehrilerim nerde bir etkinlik ve oluşum içinde olsalar, hep yanlarında oldum ve olmaya da devam edeceğim. Biz belediye olarak, Ilışar Köyü için elimizden gelen her türlü katkıyı yapmaya hazırız. Bu güzel topluluk, her şeyin en iyisine layıktır.” dedi.
Belediye başkanı Gül, konuşmasını, “Ilışar Köyü, ilçemize beş km. uzaklıkta. Biz, bu köyümüzün, ilçemize bağlı bir mahalle olmasını arzuluyoruz. Böyle olursa daha güzel hizmet verme imkanı bulacağız.” diyerek, sözlerini tamamladı.
ORMANIMIZI VE SUYUMUZU BİZ KULLANALIM
Köyün, yayladan gelen suyu ile ormanı üzerine sunulan önerilerin ardından gündem maddeleri görüşüldü ve tek liste halinde yapılan seçimle, yeni yönetim kurulu oluşturuldu. Dernek yönetimine şu isimler seçildi:
Başkan: Sebahattin Yaman.
Yönetim Kurulu Üyeleri:
Asil: Yusuf Kaya, Namık Erol, Ayhan Aydın, Cemil Metin, İzzet Erol ve Yılmaz Yalçın.
Yedek: Hamit Kaya, Yücel Gürses, Sezgin Yıldırım, Gültekin Metin, Bahattin Metin, Cengiz Yaman ve Nurettin Yaman. Denetleme Kurulu: Kenan Yıldırım, Yunus Şalcı, Yılmaz Erol, Yavuz Yaman, Ömer Metin ve Kani Kaya.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113