• BIST 10276.88
  • Altın 2389.553
  • Dolar 32.3413
  • Euro 34.8304
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C

İlim Yayma Cemiyeti'nden geleneksel iftar

İlim Yayma Cemiyeti'nden geleneksel iftar
Pendik İlim Yayma Cemiyeti Erkek Öğrenci Yurdu geleneksel iftar programını geçtiğimiz 11 Haziran Pazar Günü Cemiyet yemekhanesinde gerçekleştirdi.

İlgar, önceliğimiz iyi insan yetiştirmek

İftar Programına AK Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya,  Pendik Kaymakamı Yılmaz Şimşek, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ahmet Cin, Gebze Cumhuriyet Başsavcı Vekili Sıddık İlgar, Pendik Müftüsü Mehmet Yaman Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz,  İlim Yayma Cemiyeti Pendik Şube Başkanı Dr. Fikri Ilgar ve Pendik eşrafından oluşan yaklaşık 100 kişilik bir davetli topluluğu katıldı.

İftarda bir konuşma yapan şube başkanı Fikri İlgar, "Pendik İlim Yayma Cemiyeti Erkek Öğrenci Yurdu, kurulduğu günden bu yana önemli başarılar sağlamıştır. Sizlerin destek ve gayretleriyle bu başarılara çok daha fazla başarı katacağımıza inancımız tamdır. Şuan 110 orta öğrenim öğrencisine hizmet vermekteyiz, öğrencilerimizin 70’i üniversite sınavlarına girdi, girmeye devam ediyor ve hepsi de çok iyi sonuçlar aldı. Geçtiğimiz yıl Türkiye 9’uncusu çıkardık. Tabii ki başarıyı üniversiteye yerleşmeyle sınırlı tutmuyoruz. Bizim için en önemli başarı, öğrencilerimizin öncelikle iyi bir insan olarak yetişmesi ve vatanına-milletine sadık iyi bir birey olmalarıdır."

İftar programında sırasıyla İl Başkan Yardımcısı Ahmet Cin ilçe kaymakamı Yılmaz Şimşek ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya birer konuşma yaptılar.

Erol Kaya konuşmasında, "30 yıldır siyasetin içindeyim, Pendik’ten birçok insan geldi geçti ve geçmeye devam ediyor. Bu ilçede maneviyat adına çok önemli hizmetler yapan insanlar gördüm ve halen bu insanlar canla başla bu hizmetlere devam ediyor.  Bu tür insanlarımızın Allah sayılarını artırsın ve Allah Uzun Ömürler versin." ifadesinde bulundu.

Güncel Siyasete de değinen Kaya, "Etrafımız ateş çemberi, Ortadoğu’nun hali içler acısı. Batılı güçler bir dönem İran’ı silahlandırdılar, silahların kimlerin üzerine boşaldığını gördük. Sonra Irak’ı silahlandırdılar yine kimlerin üzerine boca edildiğine şahit olduk. Şimdiyse Suudi Arabistan’ı  silahlandırıyorlar. Umarız bizlerin yani Müslümanların üzerine boşaltılmaz. Tüm bunların üstesinden gelebilmemiz için tamda buralardan yetişen, vatanının, milletinin derdiyle dertlenen bir nesle ihtiyacımız var. Bugün hamdolsun, dirayetli ve azimli bir lidere sahip olduğumuz için bunların üstesinde gelebiliyoruz."

Erol Kaya, 2019 seçimlerinin önemine vurgu yaparak, "Şimdiden çalışmalarımızı sürdürmeli ve ciddi bir gayretin içerisine girmeliyiz. Hiç gevşemeden yolumuza devam etmeliyiz. Yeni sistemde her an herşeyin olma olasılığı mümkün. Yeni sistemde seçim eskisinde çok daha pahalı ve zor olacak. Çünkü %50 ve üzeri  bir sonuç olmalı. azanımların heba olmaması için bu ülkenin daha uzun yıllar AK Parti'ye ve Sayın Cumhurbaşkanımıza ihtiyacı var."

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK

dsc_0029-004.jpg

dsc_0006-012.jpg

dsc_0012-011.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113