• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

iki yıldır kullanılmayınca vatandaş el attı

iki yıldır kullanılmayınca vatandaş el attı
İki yıl önce, Güllübağlar Mahallesi Tandoğan Caddesi?nin yapımı için, İstanbul Büyükşehir Belediyesi 7. Bölge Müdürlüğü?nden alınan parke taşları, aradan iki yıl geçmesine rağmen, bir türlü caddeye döşenemeyince, çocuk oyuncağı oldu.


Güllebağlar Mahalle Muhtarı Hikmet Sezer, iki yıldır bekleyen parke taşlarının heba olmak üzere olduğunu kaydederek, “Tandoğan Caddesi’nin ihtiyacı için getirttiğimiz taşlar, neden caddeye döşenmiyor?” sorusunu sordu.
BİR CADDE DÜZENLEMESİ İKİ YILDANASIL VE NEDEN YAPILAMAZ?
  Konuyla ilgili olarak sorunlarını ve vurdum duymaz yetkililere olan sitemlerini dile getiren Güllübağlar Mahallesi Muhtarı Hikmet Sezer, “İki yıl önce, elektrik, doğalgaz gibi altyapı çalışmalarının ihaleleri yapılmış, sadece kaldırım yapımı için beklemedeydik. İşbilir, devletini ve milletini seven akıllı insanlar olarak, tekrar tekrak sök yap işleri olmasın diye, o dönemde altyapı çalışmalarını kısa bir süreliğine durdurduk. Fakat, aradan 2 yıl geçmesine rağmen Tandoğan Caddesi’nin düzenlenmesi bir türlü yapılamadı. Ben, bu mahallenin muhtarı Hikmet Sezer olarak, bunca zamandır bir cadde düzenlemesi nasıl ve neden yapılamaz,  akıl-sır erdiremedim.” ifadesinde bulundu.
YETKİLİLERİMİZİN BAŞTAN SAVMALARI VE VURDUM DUYMAZLIKLARI İSYAN ETTİRİYOR
 n Sayın yetkililerimiz, bir talebimizi telefonla arayarak veya bizzat makamlarına giderek kendilerine ilettiğimizde, ya bir hafta sonra diyorlar, bir daha gelmiyorlar. Ya da 15 dakika sonra sizi arıyacağız diyorlar, aradan 3 ay geçiyor. Ne arayan var, ne de soran. Yetkililerimizin bu baştan savmalarını ve duyarsızlıklarını, anlamak mümkün değil. Bahsi geçen Tandoğan Caddesi’nde yapılması planlanan cadde düzenlemesi için 2 yıl önce binbir güçlükle ve uzun uğraşlar sonucu getirtebildiğimiz kaldırım taşlarımız, bir, bir, birileri tarafından başka bölgelere kaydırılıyor. Yetkililerin bu durumdan bilgileri var mı, bunu da bilmiyoruz.” şeklinde konuştu.
TÜM ÇABAMIZ, CADDEMİZİ İNSANCA YAŞANABİLİR BİR HALE GETİRMEK
 n Caddenin bu durumunun mahalle sakinlerini çileden çıkaracak şekilde hayli kızdırdığını kaydeden Güllübağlar Mahallesi Muhtarı Hikmet Sezer, “Yakında okulların açılmasıyla birlikte, 8 bin öğrenci ders başı yapacak ve bu caddeyi kullanacak. Kaldırımı olmayan ve bu son derece işlek olan caddede, yavrularımız okula nasıl gidip, gelecek. Biz mahallemizin bu sorunu için adaletli bir çözüm istiyoruz. İki yıldır bekleyen ve son zamanlarda, sessiz sedası başka bölgelere taşınması planlanan bu kaldırım taşlarını, ne pahasına olursa olsun vermeyeceğiz ve caddemizi, insanca yaşanılır hale getirme gayreti içinde çabamızı süreceğiz.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113