• BIST 8714.69
  • Altın 2998.073
  • Dolar 34.2662
  • Euro 37.045
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 1 °C

İKBAL Koleji?nden ödüllü ve hediyeli SBS

İKBAL Koleji?nden ödüllü ve hediyeli SBS
Pendik Özel İKBAL KOLEJİ?nin ödüllü ve hediyeli Seviye Belirleme Sınavı, 16-17 Mayıs?ta yapılıyor. SBS?de başarı gösterenlere, çeşitli ödüller ve hediyeler verilecek.

PENDİK’İN EN KÖKLÜ ÖZEL EĞİTİM KURUMU
Bir birey yetiştirmek, onu büyürken görüp, onun hayata katılımını izlemek, hem güzel, hem de önemli bir süreçtir. Bir çocuğun hayatında küçük yaştan itibaren alacağı eğitim, bu nedenle çok önemlidir.
Eğitim dediğimiz olgu, sadece okul sıralarında verdiğimiz bilgi birikimiyle sınırlı olamaz. İşte, 1985 yılında İlim ve Fazilet Vakfı bünyesinde kurulmuş olan Özel Pendik İkbal Koleji, Pendik’in en köklü kurumlarından biri olarak, bu bilinçle eğitime hizmet etmektedir. 

Genç ve vizyon sahibi okul müdürleri Kamil Koç ve Mustafa Çınaloğlu ile onun liderliğinde eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren, alanında uzman ve seçkin eğitim kadrosu, tutarlı, yeniliklere açık, hedefleri belli, yaptığı işin farkında olan, sorgulamayı bilen, fikir üreten, bireyler yetiştirmeyi başlıca amaç edinmiştir.

SEVGİYİ ESAS ALAN EĞİTİM
Özel Pendik İkbal Koleji’nde, her başarının sevgiyle elde edilebileceği anlayışı yerleşmiştir. Tüm idari kadro ve öğretmenler, düzenlemiş oldukları okul içi ve okul dışı faaliyetlerle, öğrencilerine bu sevgiyi hissettirmeye çalışmaktadır. 
Özel Pendik İkbal Koleji’nde, her öğretmen sadece bir bilgi öğretici değil, aynı zamanda bir yol gösterici ve liderdir. İkbal’de, öğrencilerin zihinsel ve psikolojik gelişimleri özellikle takip edilir. Hayat denen uzun maratonda, öğrencilerin her zaman yanlarında olunduğu duygusu ile özgüvenlerinin artırılması sağlanır. 

SOSYAL ETKİNLİKLER
Özel Pendik İkbal Koleji’nde, sosyal etkinliklere büyük önem verilerek öğrencilerin keşfedilmemiş yetenekleri ortaya çıkartılıp, bilinen yeteneklerinin geliştirilmesi sağlanmaktadır. Ayrıca kulüp etkinlikleriyle öğrencilere, otokontrol, sorumluluk alabilme ve grup çalışması yapabilme bilinci aşılanmaktadır.
Özel Pendik İkbal Koleji’nde, sınavlara hazırlık maratonu da hız kaybetmeden sürdürülmektedir. Öğrencilere, test çözme pratikliği kazandırmak ve onların sınav kaygısını yenmelerine yardımcı olmak amacıyla SBS ve ÖSS denemeleri, sıkça uygulanmaktadır. Sınavların hemen ardından, ayrıntılı sınav analizleri yapılarak, öğrencilerin eksiklerini giderici çalışmalar yapılmaktadır. İhtiyaç halinde yapılan takviye, etütler, eksiği olan öğrencilere yönelik yapılan bire bir dersler ve danışman öğretmenlik sistemi, bu çalışmaların başında gelmektedir.

SBS 16-17 MAYIS’TA
Özel Pendik İkbal Koleji’nde, başarılı olan öğrencilere çeşitli burs imkânları da sağlanmaktadır. Her yıl olduğu gibi bu sene de, 16-17 mayıs tarihlerinde yapılacak olan SBS neticesinde alınan puanlar göz önünde bulundurularak, yeni kayıt yaptıran öğrencilere burs imkânı sunulacaktır. 
Lise Müdürü Kamil KOÇ, SBS’ye katılmak isteyenlerin, Aydınlı Yolu, Selvi Sokak No:9 (Kaymakamlık yanı) Pendik adresindeki okul merkezine başvurarak, bilgi alabileceklerini söyledi.

ZENGİN KÜTÜPHANE VE LABARATUVAR
Teknolojik donanım bakımından da zengin olan okulumuzda dersler, akıllı tahtada işlenmektedir. Zengin bir kütüphane ve laboratuvarlara da sahip olan Özel Pendik İkbal Koleji’nde, derslerden ve sınav stresinden uzaklaşmak isteyen öğrenciler için farklı aktiviteler de uygulanmaktadır. Spor etkinlikleri, hoş sohbetli kahvaltılar ve yemekler, keyif dolu geziler, hep birlikte geçirilen zamanın getirdiği sıcak ve samimi bir ortam. İşte İkbal Koleji’nin size sundukları…

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113