• BIST 9977
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C

İHLAS VAKFI'ndan SOMALİ'ye yardım

İHLAS VAKFI'ndan SOMALİ'ye yardım
Afrika?nın en yoksul ve yardıma muhtaç ülkelerinden biri olan Somali?ye her yıl tüm gücüyle yardım ulaştıran İhlas Vakfı bu yıl da Somali halkı için umut oluyor.

Özellikle Ramazan ayında hayırseverlerin katkılarıyla Somali’ye yardım malzemeleri götüren İhlas Vakfı sefalet içinde hayatta kalma mücadelesi veren insanların bu mübarek ayda yanlarında olduğunu gösteriyor.

 

Temel ihtiyaçların ağırlıklı olarak götürüldüğü Somali’deki durumu anlatan İhlas Vakfı Somali Koordinatörü Hasan Gümüş, insanlığın Somali’de büyük bir sınavdan geçtiğini söyledi.

 

Uzun yıllardır Somali’nin ve halkının yanında olduklarını vurgulayan Gümüş, insanlara bir nebze de olsa yardım götürebilmek için var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti.

 

Somali’deki çadır kentlerin büyük yokluk ve yoksulluk çektiğini söyleyen Gümüş, burada yaşayan insanlara yardımları koordineli olarak dağıttıklarını belirtti.

 

Bu yardımların hayırseverlerin yardımlarıyla yapıldığının altını özellikle çizen Gümüş, tüm yardımların büyük sevaplara vesile olduğunu özellikle ifade etti.

 

İhlas Vakfı’nın sadece Somali’de değil birçok ülkede de yardımlara devam ettiğini ifade eden Gümüş, “Hayırseverlerimizin yardımlarını başta ülkemiz olmak üzere, Somali, Etiyopya, Sudan, Afganistan ve diğer ülkelerdeki ihtiyaç sahiplerine gıda ve nakdi yardımlar olarak ulaştırıyoruz.” dedi.

 

Bu hizmetleri yapmaktan büyük mutluluk duyduklarının altını çizen Gümüş, “Bu yardımların bir araya gelmesinde üzerimize düşen vazifeyi yerine getirdiğimiz için vakıf olarak çok mutluyuz. Ayrıca hayırseverlerimize de ara vermeden yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı. 



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113