• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

İbrahim Erkal'ın annesine vefasızlık!

İbrahim Erkal'ın annesine vefasızlık!
2017 yılında yaşamını yitiren İbrahim Erkal'ın hayatını konu alan belgeselin galasında, ünlü şarkıcının annesine yapılan muamele tepkiyle karşılandı.

"Sevme", "Yalnızım" ve "Canısı" gibi şarkılarla bir döneme damga vuran ünlü şarkıcı İbrahim Erkal'ın 2017 yılında hayatını kaybetmesi sanat dünyasını yasa boğmuştu. Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi ünlü sanatçının vefatının ardından 90 dakikalık "Ömrüm Bitmeyen Şarkı" isminde bir belgesel yaptı. 

icin-337.jpg

Erzurum, Ankara, Tekirdağ ve İstanbul’da çekimleri yapılan belgesel için geçtiğimiz günlerde gala gecesi gerçekleştirildi. İbrahim Erkal'ın annesi dahil olmak üzere pek çok önemli ismin katıldığı galaya, ünlü sanatçının annesine yapılan saygısızlık dikkat çekti. Oğlunun yaşamını konu alan belgeselin gösteriminde Hatice Erkal'ın protokolde ikinci sırada oturması geceye damga vurdu.

"İBRAHİM ERKAL ASIL ŞİMDİ ÖLDÜ!"

Tepki çeken olay karşısında bazı izleyiciler salonu terk ederek memnuniyetsizliklerini belirttiler. Hatice Erkal'ın ikinci sırada oturduğunu gören bir vatandaş öfkelenerek "Bu protokolde oturanlar kimler? Kendilerini ne sanıyorlar. Bir sanatçının bize bıraktığı ve en büyük emaneti olan annesine yapılan saygısızlık affedilemez. O bir anne. O bizim emanetimiz. Nasıl olur da bir anneyi arka sıralara atarak bu töreni yaptılar. Nasıl rahat rahat o koltuklarda oturdular. Bir sanatçının hayatının anlatıldığı törende annesine değer verilmiyor. İbrahim Erkal bu durumu görseydi kahrından ölürdü. İbrahim Erkal asıl şimdi öldü" ifadelerini kullandı.

icin-1-102.jpg

"ÇOK İYİ BİR OĞULDU!"

Belgeseli başından sonuna kadar ağlamaklı bir şekilde izleyen anne Hatice Erkal ise "İbrahim çok iyi bir oğuldu. Evine de, kardeşlerine de, anne-babasına da çok iyi davranırdı. Erzurum'a ve Narman'a çok fedakarlıklar yaptı. İnşallah Erzurumlular da bir ömür onun değerini bilirler. Ben ondan çok razıydım" şeklinde duygularını dile getirdi. KAYNAK:HABER7

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113