• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Gerçek ortaya çıktı! Belediye de jakuzi var mı?

Gerçek ortaya çıktı! Belediye de jakuzi var mı?
İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan, Sancaktepe Belediyesi binasında 'jakuzi' olduğunu iddia etti. İBB Meclis üyesi İbrahim Özkan da alışveriş sitesinden alınmış bir resmi paylaşarak iddiayı doğrulamaya çalıştı.

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan, Sancaktepe Belediyesi binasında 'jakuzi' olduğunu iddia etti. AK Partili eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, ortaya atılan iddialara sosyal medya hesabından tepki gösterdi. 

'JAKUZİ' İFTİRASI
Medyascope sitesine konuşan Necati Özkan, "Alper Yeğin’i kutlamak için Sancaktepe Belediyesi’ne gittim. Başkanlık katı 6 bin metrekare; oda, oda, oda, dinlenme odası, dinleme odası, dinlemen odası, jakuzi, 200 metrekarelik mutfak. Bu nasıl olabilir? Kamu nasıl böyle yönetilebilir? Aşağıda millet büyük fakirlik çekerken, çadırda iftarlık almak için insanlar varken, bunu nasıl yapabilir bir siyasi yönetim." diye konuştu.

ALIŞVERİŞ SİTESİNDEN ALINDIĞI ORTAYA ÇIKTI
İYİ Parti’den istifa edip İmamoğlu’nu destekleyen İBB Meclis Üyesi İbrahim Özkan’ın da paylaştığı jakuzi görüntüsü bir alışveriş sitesinden alındığı tespit edildi.

"JAKUZİ OLDUĞUNU İSPATLAMAZSAN SENDEN AŞAĞI İNSAN YOK"
Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Döğücü, "belediyenin başkanlık katında jakuzi bulunduğu" yönündeki iddianın gerçeği yansıtmadığını, konuyu yargıya taşıyacağını bildirdi.

Şeyma Döğücü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, söz konusu iddiaya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Bir anneye, bir kadına iftira atmanın bedelini hem hukuk önünde hem de milletin vicdanında yargılanarak vereceksiniz. Necati Özkan, jakuzi olduğunu ispatlamazsan senden aşağı insan yok. Ayrıca mevcut başkana sesleniyorum; jakuzi olduğunu iddia edenlere karşı hemen şimdi başkanlık makamından canlı yayın açarak bu mevzuyu temizlemenizi vicdan ve haysiyetinize havale ediyorum. Hodri meydan."

"SİYASİ RAKİPLERİMİZİ AHLAKA DAVET EDİYORUM"
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de "Seçim bitti... Yalan ve iftiraları bitmedi" diyerek tepkisini dile getirdi. Kabaktepe, "İftirayı yöntem belleyip siyaseti kirletmek hem ahlaksızlık, hem de niteliksizliktir. Başta CHP'liler olmak üzere siyasi rakiplerimizi ahlaka davet ediyorum." açıklamasında bulundu.

"'BAŞKANLIK KATINA JAKUZİ YAPILDIĞI ORTAYA ÇIKTI' İDDİASI DOĞRU DEĞİLDİR"
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezinden yapılan açıklamada ise, "Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan ve basın yayın organlarında habere konu olan görsellerle ilgili, 'AK Parti'den CHP'ye geçen Sancaktepe Belediyesi Başkanlık katına jakuzi yapıldığı ortaya çıktı.' iddiası doğru değildir. İddiaya konu görsellerin, dijital ortamlarda sıkça kullanılan temsili bir jakuzi görseli olduğu tespit edilmiştir. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz." denildi.

TEPKİLERİN ARDINDAN ÇARK ETTİ
Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Özkan, ‘jakuzi’ yalanında çark etti. Tepkilerin ardından Özkan, "Jakuzi diye tarif ettiğim kocaman banyo teşkilatı” ifadesiyle kendisini savundu. Kaynak:Haber7

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113