• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

Emniyet Müdürü Milletsever; Milletin huzurunu bozanın, huzurunu bozarız!

Emniyet Müdürü Milletsever; Milletin huzurunu bozanın, huzurunu bozarız!
Pendik Emniyet Müdürlüğü’nün organize ettiği ilçe huzur toplantısı Pendik Yunus Emre Kültür Müdürlüğü’nde 20 Ekim 2021 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Toplantıya Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya,  Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik Emniyet Müdürü Murat Milletsever, ilçedeki kurum müdürleri, muhtarlar, yerel medya temsilcileri ve Sivil Toplum Kuruluşu başkan ve yöneticileri katıldılar.

icin-5-009.jpg

Toplantı saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya ve  Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin  konuşmalarını yaptılar.

icin-ehmet.jpg

Pendik Emniyet Müdürü Murat Milletsever, sunumu hazırlanan görseller eşliğinde yaptı. Sunumun içerisinde ilçedeki genel durum, kadro personel sayısı, ilçedeki olay, ihbar sayısı ve suçlu yakalama sayılarını ayrıntılarıyla katılımcılara aktardı. Evden hırsızlık, oto hırsızlığı, kapkaç, yağma gasp, dolandırıcılık, motor araç hırsızlığı, işyeri kurum hırsızlığı, yankesicilik, kasten öldürme, yaralama, tehdit, hakaret, huzur ve sükunu bozma, konut dokunulmazlığı ihlali, cinsel saldırı, taciz, istismar, hürriyetten yoksun kılma, uyuşturucu suçları benzeri olayların ayrıntılı sayıları, yıllara göre artan eksilen oranları ve alınan önlemleri anlattı.

icini-3.jpg

Milletsever, Pandemi döneminde 165.079 denetlenen işyeri olduğunu, 94 işlem yapılan işyeri olduğunu, 460.051 TL ceza kesildiğini, 182.226 adet covid kapsamında denetlenen şahıs olduğunu bildirdi.

Dilencilere yönelikte denetim ve idari işlem ve para cezası işlemleri yapıldığını bildirdi.

icin-335.jpg

Toplantıda, Pendik’te mahalle mahalle sahsa karşı işlenen suç, mal varlığına karşı işlenen suçlar, kumar, fuhuş ve uyuşturucu suçları sayıları ayrıntılı olarak verildi. Covid-19 kapsamında mahalle mahalle yapılan denetim sayıları, kapatılan veya ceza kesilen işyeri yada şahıs sayıları verildi.

icin-1-100.jpg

Polislerin özverili çalışmalarını anlatan Milletsever,  ilçedeki suç oranının azaltılması ve denetim çalışmalarının sürdürülmesinde  kaymakamlık ve belediye ile birlikte tüm kamu kurum kuruluş müdürleri, muhtarlar, yerel basın ve STK temsilcilerinin desteğiyle daha iyi işler yapılacağını iletti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113