• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

EĞİTİM DAİRESİ GİBİ SENDİKA

EĞİTİM DAİRESİ GİBİ SENDİKA
Yeni atanan yöneticilere yönelik öyle bir faaliyet yapıldı ki akılara ?Sendika mı, Hizmetiçi Eğitim Dairesi mi?? diye soru geldi. Eğitim Bir Sen İstanbul 4 No?lu Şube, İlim Yayma Cemiyeti İstanbul Şubesi ve EBSAD (Eğitim Bilimleri Sosyal Araştırmalar M


 
 
Yeni atanan 160 Eğitim Yöneticisi, İhlâs Armutlu Tatil Köyünde (16-18 Nisan) “Eğitim Yöneticileri Mesleki Gelişim ve Motivasyon Programı” kapsamında eğitime alındı. Eğitim Bir Sen İstanbul 4 No’lu Şube, İlim Yayma Cemiyeti İstanbul Şubesi ve EBSAD organizesi ile yapılan program göz doldurdu. Konusunda uzman isimlerin katıldığı mesleki gelişim ve motivasyon programı yeni yöneticiler için ufuk açtı.
 
Okul Yöneticiliği ve Okulda Ahlak Yönetimi (Prof. Dr. Aytaç Açıkalın / Hacettepe Ünv. E.Öğretim Üyesi), İtibar Yönetimi (Prof. Dr. Osman Özsoy / Fatih Ünv. Öğretim Üyesi), Yönetim İlişkilerinde Güven ve Sevgi (Uzm. İbrahim Zeyd Gerçik / Sistem Danışmanlık), Eğitim Liderliği (Prof. Dr. Selahattin Turan / Osmangazi Ünv. Öğretim Üyesi) gibi konusunda uzman isimlerin sunuları ile konuları işleme fırsatı bulan yeni yöneticiler, organizasyonun kusursuz olmasından dolayı Eğitim-Bir-Sen, İlim Yayma Cemiyeti ve EBSAD’a teşekkür ettiler.
 
Müdür ve Müdür yardımcıları Sınavları öncesi Sakarya’da “Serdivan Çalıştayı” isimli özel çalışmayla “Eğitim Yöneticiliği Sınavlarına Hazırlık Kitabı”, “MEB Görevde Yükselme Şeflik Sınavlarına Hazırlık Kitabı”, ile Hizmetli sınıfındaki personelin memurluğa geçişi ile ilgili “Görevde Yükselme Kitabı” gibi üç çalışma ile birlikte Deneme Sınavlarına imza atan Serdivan Ekibine Plaket takdimi yapılan programda, çalıştaya ev sahipliği yapan ve sponsor olan İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Necip Öğrenci Yurdu yöneticileri için Eğitim Bir Sen tarafından özel şilt verildi.
 
İhlâs Armutlu Tatil Köyü “Eğitim Yöneticileri Mesleki Gelişim ve Motivasyon Programı” katılımcılarına program sonrası uygulanan “Etkinlik Değerlendirme Envanteri” memnuniyetin yüzde 100 olduğunu gösterdi. Yeni yöneticilerin Bostancı-Armutlu arası gidiş geliş ücretleri dâhil konaklama ve yeme içme gibi bütün masrafları EBSAD tarafından karşılanan program, farklı bir sendikal etkinlik olarak hafızalardaki yerini aldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113