• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

Dürüst, çalışkan ve azimli

Dürüst, çalışkan ve azimli
Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Pendik?te belediyeye ait üç ayrı kültür merkezi ve Kavakpınar Mahallesi seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı. Bakan Başesgioğlu yaptığı konuşmada, ?mesai arkadaşım? diye hitap ettiği AK Parti Pendik Belediye Başkan A

ÜÇ AYRI AÇILIŞ
n Yerel seçimler yaklaşırken Pendik Belediyesi hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Ard arda kültürel ve sosyal tesislerin faaliyete geçtiği Pendik’te 3 ayrı tesisin daha açılışı gerçekleşti. Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu’nun gerçekleştirdiği açılışlara Pendik Belediye Başkanı Erol Kaya ile AK Parti Başkan Adayı Salih Kenan Şahin de katıldı.
10 Mart 2009 günü gerçekleştirilen açılışların ilk durağı Kavakpınar Gençlik Merkezi oldu. Gençlerin boş vakitlerini değerlendirebilecekleri, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunabilecekleri merkezin açılışı yağmur altında yapıldı. Ancak yağan yağmura rağmen Pendiklilerin açılışa ilgisi yoğun oldu.
Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu’nun katıldığı açılış öncesi Pendik Belediye Başkanı Erol Kaya bir konuşma yaptı. 15 yıldır Pendik için canla başla çalıştıklarını söyleyen Kaya, tüm vatandaşlara destekleri için teşekkür etti ve helallik istedi. Vatandaşlar hep bir ağızdan “helal olsun” diyerek başkandan memnuniyetlerini dile getirdiler.
ŞAHİN’E DESTEK
n Devlet Bakanı Başesgioğlu’da konuşmasında, öncelikle Pendik Belediyesi’nin hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Başkan Erol Kaya’ya teşekkür etti. Daha sonra yanındaki AK Parti Belediye Başkan adayı Salih Kenan Şahin’i gösteren Bakan, yeni başkan adayından da övgüyle bahsetti. Bakan Başesgioğlu, bu güzel hizmetlerin devam etmesi ve daha güzel bir Pendik için vatandaşlardan Salih Kenan Şahin’e destek vermelerini istedi.
DÜRÜST, ÇALIŞKAN
VE AZİMLİ
n Şahin’in sağlıkta dönüşüm projesinin en kritik döneminde görev aldığını belirüen bakan Başesgioğlu,”Pendikliler gerçekten çok şanslı. Türkiye’de Sağlıkta Dönüşüm Projesi’nin en kritik döneminde İstanbul Bölge Müdürlüğü gibi çok zor bir görevi üstlenmiş, ekibiyle çok büyük başarılara imza atmıştır. Onların gösterdiği üstün performans sayesinde uygulama etkili bir biçimde hayata geçmiştir. Salih Kenan Şahin, dürüst, çalışkan ve azimli bir hizmet eridiri. Ben Pendikli kardeşlerimin bunu takdir edeceklerine ve ona güçlü destek vereceklerine gönülden inanıyorum. 29 Mart seçimlerinin ülkemize, İstanbul’a ve Pendik’e hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.
KAVAKPINAR’A
GENÇLİK MERKEZİ
n Daha sonra Erol Kaya ve Salih Kenan Şahin ile birlikte Kavakpınar Gençlik Merkezi’nin açılışını gerçekleştiren Murat Başesgioğlu, tesisleri inceledi. Erol Kaya’dan bilgiler alan Başesgioğlu gençlik merkezinin gençler için uğrak bir mekan haline geleceğini düşündüğünü söyledi. Tesis içinde satranç oynayan ve kitap okuyan çocuklarla da muhabbet eden bakan, bilardo masasını görünce Erol Kaya ile küçük bir musabaka yaptı. Halkla konuşan ve çocuklarla bol bol vakit geçiren bakan daha sonra Kemal Tahir Kütüphanesi’nin açılışını gerçekleştirdi.
KEMAL TAHİR’E
HAYRAN KALDI
n Açılışın ardından bakan kütüphaneyi gezdi. Kemal Tahir Kütüphanesi’nin mimarisine ve zengin kitap içeriğine hayran kalan Başesgioğlu, öğrencilere aradıkları kitapları bulup bulamadıklarını sordu. Kütüphanenin tüm ihtiyaçlarına cevap verdiğini belirten gençler, Erol Kaya’ya da teşekkür etmeyi unutmadı.
ÖZÜRLÜLER MERKEZİ
n Pendik’teki açılış maratonunun son durağı Özürlüler Merkezi oldu. Burada engelli vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Murat Başesgioğlu, merkezdeki bir derse de katıldı. Çeşitli müzik aletlerini çalmayı öğrenen engelli gençler bakana ve yanındakilere minik bir müzik ziyafeti sundu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113