• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Dramdan ?Huzur?a

Dramdan ?Huzur?a
Vatandaşlardan gelen bir ihbarı değerlendiren Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, gönüllü kadınlarla birlikte kimsesiz yaşlı bir kişiyi İl Sosyal Hizmetler Kurumuna ait huzur evine nakletti.



Güllübağlar Mahallesi sakinleri, Cengiz Yıldırım’ı yaşadığı sefalet dolu yaşamından dolayı Sosyal İşler Müdürlüğüne ihbar ettiler. Gelen ihbara göre, evde 85 yaşlarında birçok hastalığının yanı sıra sol bacağı kangren olan kimsesiz biri oturuyordu. Durumu hemen incelemeye alan Sosyal İşler Müdürlüğü ve gönüllü kadınlar, evin son derece bakımsız olduğunu ve hijyenik şartlara sahip olmadığını tespit etti. Bacağı kangren olan Yıldırım, acil olarak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve ayağı kesilmek zorunda kalındı. Gönüllü kadınlar, Yıldırım’ın hastanede kaldığı günlerde bir an olsun yanından ayrılmazken; Sosyal Yardım İşleri de, Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne başvurarak evrakların tamamlanması için çalışmalara başladı.

Dram içerisinde dram

Bu süre içerisinde kendisiyle daha da yakından tanışma fırsatı yakalayan gönüllü kadınlar, dram içerisinde bir dramın daha olduğuna tanıklık ederken bir sürprizle karşılaştılar. Yıldırım’ın dedesi eski belediye başkanı, kuzeni eski senatör, babası subay, kardeşlerinin ise öğretmen ve bankacı olduğu öğrenilirken; kendisinin de Üsküdar Tophane Sanat Okulu’ndan mezun olduğu öğrenildi. Hastaneden sonra belirli bir süre kalması için Yıldırım’ın özel bir bakımevinde kalması sağlanırken; bu süre içerisinde de ona özürlü sağlık kurulu raporu çıkarıldı ve raporun çıkarılması, yazışmaların tamamlanması ile Cengiz Yıldırım, sosyal hizmetlere ait kurum merkezine nakledildi. Yıldırım kendisine gösterilen bu ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.



  Sosyal İşler Müdürlüğü’nün yardımlarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Cengiz Yıldırım, minnettarlığını sundu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113