• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 27 °C
  • Ankara 28 °C

Cumhuriyet Halk Evleri soyuldu

Cumhuriyet Halk Evleri soyuldu
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı bünyesinde geliştirilen bir proje kapsamında açılan Cumhuriyet Halk Evleri?nin Pendik Şubesi, geçtiğimiz pazartesi günü, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce soyuldu. Soygunda, televizyon, bilgisayar, mikrosk

İNŞALLAH BİR DENGESİZ YAPMIŞTIR
Soygun haberi üzerine şubeyi ziyaret ederek, yerinde incelemelerde bulunan CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, burada yaptığı açıklamada, “Açtığımız halk evleri ve burada yürüttüğümüz çalışmalarımız, bir grup insanları son derece rahatsız etmiştir. Daha önce de, buraları kapatıp gitmemiz konusunda bazı tehdit telefonları aldık, fakat böyle bir olay ilk defa meydana geliyor. Bir dengesiz tarafından yapıldığını düşünmek istiyorum. İnşallah bir dengesiz yapmıştır. Aksi çok vahim bir olur.” ifadesinde bulundu.

SADECE HALKA HİZMET EDİYORUZ
İstanbul genelinde Pendik’le birlikte 5 adet bulunan Cumhuriyet Halk Evleri’nde, 1000 gönüllü kadının, yine gönüllü ilçe örgütü yöneticileri ve vatandaşlar tarafından verilen destekler sayesinde çalışmalarını yürüttüğünü kaydeden il başkanı Gürsel Tekin,Burada siyasi bir çalışma yapılmıyor, tarikat veya tekke gibi hizmet vermiyor. Şu anda 5 adet olan ve yıl sonunda 15 adete ulaştırmayı hedeflediğimiz halk evlerimiz, dershane, meslek edindirme yeri ve hastane işlevi görüyor. Burada insan sevgisi dolu gönüllü insanlarımızla, insana yani halkımıza hizmet veriyoruz. İhtiyaç sahibi insanlara ilaç dağıtımının da yapıldığı bu halk evimizi soyanlar ve diğer malzemeyle birlikte dağıtılacak ilaçlarımızı da çalan bu insanlar, insanı sevmeyen, insanlıktan nasibini almamış insanlardır. Fakat biz yılmayacağız. Bazı grupların beklediği gibi bırakıp gitmeyeceğiz. Sonuna kadar mücadelemize devam ederek, halkımıza hizmet vereceğiz.” şeklinde konuştu.

Gürsel Tekin’in ziyareti sırasında, yardımcısı Yılmaz Hocaoğlu, Pendik eski belediye başkanı Burhan Köseoğlu, bazı il yöneticileri ve partili vatandaşlar da hazır bulundu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113