Başkan Recep Tayyip Erdoğan, öğle saatlerinde Üsküdar Kısıklı'daki konutundan Hz. Ali Camisi'ne geçti.
Burada Cuma Namazını kılan Erdoğan, çıkışta vatandaşlarla sohbet ettikten sonra camiden ayrıldı. Kaynak:Akşam.com.tr

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, öğle saatlerinde Üsküdar Kısıklı'daki konutundan Hz. Ali Camisi'ne geçti.
Burada Cuma Namazını kılan Erdoğan, çıkışta vatandaşlarla sohbet ettikten sonra camiden ayrıldı. Kaynak:Akşam.com.tr
Doğu Türkistan Sürgün Hükümeti 'Beyaz Kitap'ı Türkçe YayınladıDoğu Türkistan Sürgün Hükümeti, Türkiye ve dünya kamuoyuna Doğu Türkistan'ın tarihi, hukuki ve egemenlik haklarını belgeleyen kapsamlı Beyaz Kitap'ı sundu.
Mekke Gate Projesinde 2 Milyar Dolarlık Türk–Suudi İş BirliğiMekke’de hayata geçirilen büyük ölçekli konut ve altyapı projeleri, kentin çehresini değiştiriyor. Bu projeler arasında yer alan Mekke Gate için Neva Prestij Yapı ve Makar Yapı Dizayn, Gammon Group ile konsorsiyum kurdu.
Türkiye’de Bir İlk! Gayimenkulde “Metreküp”le Satış Dönemi!Akyapı; Hadımköy, Başakşehir ve Dudullu’da başlattığı ‘Akyapı Ticarethane’ projeleri ile ‘Türkiye’nin ilk hacim bazlı ticari gayrimenkul modelini’ ortaya koydu.
1,16 Milyon Litre Sıvı Atığın Denize Karışması ÖnlendiSürdürülebilirliği uzun vadeli bir sorumluluk olarak ele alan Yorglass, DenizTemiz Derneği/TURMEPA ile yürüttüğü “Cam Gibi Denizler” projesinde beşinci yılı geride bıraktı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.