• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

Çocuk Katili İsrail

İbrahim Ciminli

Bütün planları çocuk katliamı üzerine. Dünya tarihinde böyle bir zulüm görülmedi. Sırtlanlar bile bir yavru görse merhamete gelir, ona zarar vermez. İnsanlığın yüz karası bir katliamla karşı karşıyayız.
Yahudiler için kıyamete kadar yüzlerinden  silinmeyecek kara bir leke oluşmuştur.
“Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.”

Bu zulüm ve katliamın arkasında Amerika ve Avrupa vardır. Artık bütün insani değerler yerle bir olmuştur. Avrupa’nın; demokrasi, insan hakları, hayvan hakları, çocuk hakları, kadın hakları diye sömürdüğü bütün değerlerin içi boşalmış, sahtekarlığı açık bir şekilde ortaya çıkmıştır.

Çirkinlikte bütün sınırları alt-üst eden İsrail hızını alamadı, mezarları bile talan etti. Katlettiği Gazze’lilerin mezardaki ölülerini bile kepçelerle çıkartarak parçaladı.

Bugün 5 Şubat 2024, Gazzeliler 120 gündür soykırıma tabi tutuluyor. 13 bin çocuk katledildi. Öldürülen Müslüman sayısı 28 bine ulaştı.
Mücahitlerle savaşmaktan korkan İsrail, sivillerin evlerini bombalıyor;  çocukları, kadınları acımasızca öldürüyor, evlerine, hastanelere ya da mülteci kamplarına sığınan sivilleri katlediyor.

Gazze’deki vahşi katliam ve buna karşı direniş bize şunları göstermiştir;

1- Çanakkale savaşında olduğu gibi Gazze’deki bir avuç mücahit dünyanın en güçlü silahlarına ve zalimler güruhuna  karşı imanı ile direnmektedir. İşte “imanın gücü” budur. 

2- Batı; işine gelen yerde zulmü, baskıyı, katliamı uyguluyor ve destekliyor. Batı için çıkarı kutsaldır. Çıkarının dışındaki her şey değersizdir. Batı’nın gerçek ve çirkin yüzü ortaya çıkmıştır. İsrail’in soykırımına açık destek vermektedir.

3- Bu savaş, “İslam dünyası” diye bir dünyanın maalesef olmadığını göstermiştir; Dünyada 2 milyar Müslüman nüfus, 50 tane Müslüman devlet var ama tamamının Gazze’li mücahitler kadar cesareti ve gücü yoktur. Ellerindeki bütün silahlar demir yığınından ibarettir.

4- Vatan sevgisi ve vatan savunması işte böyle olur. Can verip toprağını korumak işte böyle olur. 

Bu karanlık gecenin bir sabahı olacaktır. Zalimler Firavun gibi, Nemrut gibi, Ebu Cehiller gibi yok olup gideceklerdir. Biz kalplerimizi birleştirirsek zalimlerin yıkılışını, Gazze’nin, Filistin’in, Doğu Türkistan’ın, mazlumların kurtuluşunu göreceğiz. Aksi halde zalimler sadece Gazze ile yetinmeyecekler.

Bu yazı toplam 469 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113