• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

Çırpınıyor Akdeniz Bakıp Türk’ün Bayrağına

İbrahim Ciminli

Kudüs mahzun, Filistin kimsesiz, Gazze çaresiz, Akdeniz kaynıyor! Akdeniz ağlıyor! Akdeniz; Gazzeli, Filistinli masumların kanları ile kıpkırmızı. Akdeniz; Amerika, İngiltere ve daha bilmem ne bela dediğimiz müstevlilerin gemileri ile işgal altında. İsrail’in alçakça saldırılarına destek vermek için birbirleri ile yarışıyorlar.

Dünya tarihinde böyle bir katliam görülmüş değil. İsrail, Amerika ve Avrupa’nın eli kanlı.. Müslüman soykırımını elbirliği ile yapıyorlar. Bu soykırım ve vahşet lekesi alınlarından hiçbir zaman silinmeyecek. Dışı süs içi pis olan sözde medeni dünyanın sahte söylemleri, sloganları ve karanlık yüzü Gazze’de iflas etmiştir. Mazlumun ahı indirir şahı! İsrail ve destekçileri insanlığın gönlünde çocuk katilleri olarak tescillenmişlerdir. 

Bu uğursuz gecelerin yok mu sabahı Ey Rabbim!

İslam dünyasının bir asır önceki durumundan daha kötü bir durumda olduğu gerçeği iyice anlaşılmış oldu.

Bir asırdan beri ileri adım atmamıza izin vermemişler. Şuursuz müslümanları birbirleri ile boğuşturmuşlar.

İslam dünyası darmadağınık, dünyevileşmiş, kardeşliğini unutmuş. İki milyarlık İslam âlemi bir avuç İsrail’in elinde esir olmuş, kıstırılmış. 
Bir sivrisinek bir devi esir almış.

Akdeniz Türk’ün uyanışını bekliyor. Akdeniz üzüntüsünden, hıncından çırpınıyor, bundan 105 yüzyıl önceki Karadeniz gibi çırpınıyor, Türk’ün şanlı bayrağını bekliyor. 
15 Eylül 1918’de Azerbaycan, bir Osmanlı paşası olan Nuri Paşa’nın komutanlığında, Kafkas İslam Ordusu olarak; Ermenilere, Ruslara, İngilizlere ve diğer düşmanlara karşı zafere ulaşmıştı. Nuri Paşa Bakü Fatih’i unvanını almıştı. “Çırpınırdı Karadeniz” şarkısı işgal yıllarında Azerbaycan vatan şairi Şehit Ahmet Cevat tarafından yazılmıştı.

Bir asır sonra şimdi de Akdeniz çırpınıyor, Mescid-i Aksa, Filistin, Gazze çırpınıyor. Allah’ın yardımı ile Türk’ün şanlı bayrağına, kuzeye bakıyor. Yiğidin düştüğü yerden kalkmasını, Nuri Paşasını ve ordusunu bekliyor.

Devletimiz, milletimiz inşallah bu şanlı bayrağı Kudüs’e, Gazze’ye, Filistin’e asacaktır. Çünkü milli ve manevi güvenliğimizin sınırı Kudüs’ten başlar. İsrail’in, Siyonizm'in  “arz-ı mev’ud” denilen sapık inancı Anadolu’yu da içine alıyor. Azgın İsrail ve siyonizm durdurulmazsa vahşeti dünyayı sarar. Bu büyük tehlikeye karşı; askeri, siyasi ve ekonomik her türlü araç kullanılmalıdır. İsrail’in var olduğu bir dünyada
hiç kimse güvende değildir.

Bu yazı toplam 446 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113