• BIST 10173.42
  • Altın 2435.967
  • Dolar 32.2582
  • Euro 34.9185
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C

ÇAKIR'IN HIZINI TATİL'DE KESEMEDİ

ÇAKIR'IN HIZINI TATİL'DE KESEMEDİ
Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamit Çakır, 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılının ardından çeşitli kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütleriyle bir dizi değerlendirme toplantılarına düzenliyor.

Çakır’ın hızını yıl sonu tatili de kesemedi

 

Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamit Çakır, yatırımlardan surumlu şube müdürü Necip Doğan’la gerçekleştirdiği eğitim yılı değerlendirme toplantılarının ilkini basın mensupları ve muhtarlarla yaptı.

Hamit Çakır, göreve başladığında ilk toplantısını gerçekleştirdiği yerel medya mensupları ve muhtarlarla bu sefer Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi’nde eğitim ve öğretimde geçtiğimiz yılın genel bir değerlendirmesini yaptı.

Milli Eğitim Müdürü Hamit Çakır, yaptığı değerlendirmede, “2011-2012 eğitim-öğretim yılı içerisinde Pendik eğitimde ilçe, il, ülke ve dünya çapında önemli derecelere imza atarak başarılı bir sezon geçirdi. Bu toplantılardaki amacımız, eksik ve noksan larımızı tespit ederek, sizlerin görüş ve değerlendirmelerini almaktır. Önümüzdeki yıla daha bir heyecanla ve daha büyük hedeflerle girmek istiyoruz.”dedi.

ÖĞRETMENLERİ

EĞİTİME ALIYORUZ

Çakır, “Olumlu yanlarımızın yanısıra aksayan yanlarımız da oldu. Bunları bir bir tespit ettik ve özellikle öğretmenlerimizin bazı davranış ile eğitim sistemimize adapte olmakta güçlük çektiklerini gördük. En kısa sürede bunları düzeltmeleri için kendilerini eğitimlere tabi tutmayı düşünüyoruz. Gelecek eğitim öğretim yılında daha büyük başarıları ve eğitim kalitimezi yükseltmeyi hedefliyoruz.”

YENİ SİSTEME HAZIRIZ

Önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında yep yeni bir sitemle eğitime merhaba diyeceklerini belirtirten milli eğitim müdürü, 4+4+4’ün nasıl işleyeceğinin bilgilerini aktardı. Çakır, “Şimdiden tüm okullarımızın altyapısını yeni sisteme göre oluşturduk. 18 okulumuzda iki ayrı bina mevcut olduğundan ilk ve ortaokul öğrenimine uyumlu. Bu okullarımız eğitim için şimdiden hazır hale geldi. Tek binalı yapılarda ise ortaokulları sabahçı, ilkokulları ise öğlenci olarak odrganize ettik. İlk yılımızda yumuşak bir geçiş yapalım istedik.  Siz değerli muhtarlarımızın mahallede bizlere çok büyük destekleri söz konusu. Bu geçiş döneminde desteklerinizin süreceğine inancım tamdır.” dedi.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Hamit Çakır, ” Basın mensubu arkadaşlarımız ise bizim her alanda gözümüz ve kulağımız. Onların yapıcı, doğru ve uyugulanabilir eleştirilerine her zaman açığız. Pendik’te eğitimi kaliteli kılma istiyorsak bunu hep birlikte sizlerle başarmak mümkündür. Aksi halde bizler tek başımıza bunun üstesinde gelmekte zorlanırız.”

 







  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113