• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 17 °C

Böyle sınıflar Türkiye?de yok

Böyle sınıflar Türkiye?de yok
Pendik Abdullah Acar İlköğretim Okulu bünyesinde faaliyet gösteren Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi (OÇEM), özel eğitimciler eşliğinde, özel mekanlarda eğitim veriyor.


2006/2007 Eğitim ve Öğretim yılında, hayırsever iş adamı Abdullah Acar’ın katkılarıyla İstanbul İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan ve görkemli bir törenle 17.11.2006 tarihinde hizmete giren Abdullah Acar İlköğretim Okulu, eğitime başladığı günden bu yana, başarılı bir şekilde eğitim-öğretime devam ediyor.
EV ORTAMINDA EĞİTİM
Okul bünyesinde iki sınıf var ki; hem çok özel, hem de çok güzel. Pırıl pırıl, son derece modern ve ev ortamını andıran derslikler. Bu dersliklerde, ana sınıfı ve Özel Eğitim Sınıfı (OÇEM), öğrencileri eğitim alıyor.
 Sınıf dediğimize bakmayan, öğrencilerin yemekten WC’ye, tüm ihtiyaçlarını giderecek şekilde dizayn edilmiş son derece modern ve teknolojinin tüm imkanları ile donatılmış sınıflar bunlar. Birisi ana sınıfı, bir diğeri ise Özel Eğitim Sınıfı.
DAHA İYİSİ YOK
Okul müdürü Beşir Toruk, okul bünyesinde yapılan çalışmalarda, idareciler olarak çok şanslı olduklarını ifade ediyor.
Toruk, “Çok iyi bir eğitimci kadrosuna sahibiz. Velilerimiz de bilinçli olunca, eğitim çok daha verimli oluyor.” diyor.
 Müdür yardımcısı Süleyman Tutak ise, “İddia ediyoruz; bizim okulumuzun ana sınıfı ve özel eğitim sınıfı, Türkiye’nin en modern ve en iyi eğitim veren sınıfları arasında bir numaradır, OÇEM sınıfında eğitim gören 11 öğrencinin, okula kayıt olduklarındaki durumları ile bugün gelmiş olduğu durumlarını göz önünde bulundurduğumuz vakit, %100 başarı sağladığımız kesindir. Öğrencilerimizin aileleri, başarının en yakın şahididir.” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113