• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

BELEDİYE AB İŞBİRLİĞİ

BELEDİYE AB İŞBİRLİĞİ
İş Geliştirmede Kadınların Entegrasyonu Projesi (WIN-BUS) İtalya, İngiltere, Slovakya ve Türkiye?den toplam 7 ortaktan oluşan ve 20 ay sürecek 247.408,00 ? bütçeli Leonardo da Vinci Yenilik Transferi Projesi Ortaklar Toplantısı, PESİAD Toplantı Salonu'nd


 

Women Integration in Business Creation” (WIN-BUS) “İş Geliştirmede Kadınların Entegrasyonu Projesi”nin Pendik Kadın İş Geliştirme Merkezi (KİŞGEM) bünyesinde yürütülmesi öngörülmektedir.

“Women Integration in Business Creation” (WIN-BUS) İş Geliştirmede Kadınların Entegrasyonu Projesi Pendik Belediyesi koordinatörlüğünde İtalya, İngiltere, Slovakya ve Türkiye’den toplam 7 ortaktan oluşan ve 20 ay sürecek 247.408,00 € bütçeli Leonardo da Vinci Yenilik Transferi Projesidir. Proje kapsamında 185.555,00€ AB katkısı geri kalanı da proje ortaklarının katkısı şeklinde olacaktır.


WIN-BUS Projesi Ortakları;

Türkiye: Pendik Belediyesi, Pendik Sanayici ve İş Adamları Derneği (PESİAD), Pendik Kadın İş Geliştirme Merkezi (KİŞGEM), Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
İtalya: Centro Lıgure Per La Produttıvıtà – Ligure Üretim Merkezi  (STK)
İngiltere: Inova Consultancy Ltd – Inova Danışmanlık (Özel sektör)
Slovakya: Transfer Slovensko  (Mesleki Eğitim Kurumu)

 

WIN-BUS Projesi Avrupalı ortakların kadın girişimciliği konusunda deneyimlerinden, Avrupa’daki iyi uygulamalardan faydalanarak, iş piyasasının da katkısıyla Pendik’te kadın girişimciliğinin artırılmasını amaçlamaktadır. Proje kadın girişimciliğini, deneyim paylaşımını, ortaklar arası işbirliğini desteklerken e- eğitim ve Bilgi İletişim Teknolojilerinin yardımıyla internet üzerinden reklam ve pazar oluşturma konularında kadın girişimciliğine katkı yapmayı hedeflemektedir.
          

WIN-BUS Projesi işgücü piyasası ihtiyaçlarına daha fazla cevap veren iş hayatıyla mesleki eğitim arasındaki işbirliğini arttıracaktır. Proje sektörel kimlik geliştirmeyi, beceri artırmayı ve bunların mesleki eğitimle bütünleşmesini amaçlamaktadır. Aynı zamanda çalışan işkadınları için hayat boyu öğrenimi teşvik etmeyi ve kendi işini kurmayı amaçlayan kadınların, beceri ihtiyacını ve sektörel bilgi düzeyini de geliştirmeyi hedeflemektedir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113