• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

BEDENSEL ENGELLİLER DAYANIŞMA DERNEĞİ?NDEN PENDİK ŞİFA HASTANESİ ? NE PLAKET

BEDENSEL ENGELLİLER DAYANIŞMA DERNEĞİ?NDEN  PENDİK  ŞİFA HASTANESİ ? NE PLAKET
Pendik Şifa Hastanesi , 10 ? 16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği ? ne ziyaret gerçekleştirdi.


 
 
Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği Genel Başkanı Kemal Demirel tarafından 14 Mayıs 2010 tarihinde Marmara Yelken Kulüp’te düzenlenen yemekli gecede çeşitli konuklarla beraber Pendik Şifa Hastanesi’nden Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Yılmaz ve Pazarlama Sorumlusu Ayşe Bayındır da katıldı. Pendik Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı  Süleyman Yılmaz ’ a engelli vatandaşlara yüksek hassasiyeti ve katkılarından dolayı onur plaketi verildi. Düzenlenen bu organizasyonda Pendik Şifa Hastanesi , 2 adet tekerlekli sandalye ve 20 adet ücretsiz chech up kuponu bağışında bulundu. 
 

Ayrıca , 21.05.2010 tarihinde Pendik Şifa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz tarafından Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği’nde engelli ve engelli ailelerine yönelik ağız ve diş sağlığı taramaları  gerçekleştirildi.
 

Ağız ve Diş  Sağlığı Merkezi’nden Mesul müdür , Diş hekimleri ve Halkla İlişkiler Sorumlusu’nun katılımıyla yapılan taramalar kapsamında Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Yılmaz , Dernek Başkanı Kemal Demirel ile görüştü. Dernek Başkanı bu katkılarından dolayı hem Pendik Şifa Hastanesi’ne hem de Pendik Şifa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne , Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Yılmaz’ın şahsında tüm şahsı ve üyeleri adına teşekkürlerini iletti. 
 

Görüşme esnasında , Dernek Başkanı Kemal Demirel , bundan sonraki projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Bu projelerin gerçekleştirilmesi noktasında Pendik Şifa grubunun desteklerini beklediklerini ifade etti. Şirketlerimizin Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Süleyman Yılmaz da bu konunun sosyal sorumluluk olduğunu ve bu sorumluluk çerçevesinde ellerinden gelen katkıyı sağlamaya çalışacaklarını ifade etti. Yerel Basın mensuplarının da davetlimiz olarak katıldıkları toplantıda Dernek Başkanı Kemal Demirel , engelli yurttaşların sorunlarına gösterdiği hassasiyet dolaysısıyla basın mensuplarına teşekkürlerini sundu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113