• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

Başkan Yazıcı’dan Organize Deri Sanayi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine ziyaret

Başkan Yazıcı’dan Organize Deri Sanayi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine ziyaret
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla'daki İstanbul Organize Deri Sanayi Tuzla Liman Bölgesi ve Civarı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi esnafını ziyaret etti.

Esnafın taleplerini dinleyen Başkan Yazıcı, bölgede planlanan sanayi bölgesi için rezerv alan kararını duyurdu. Başkan Yazıcı, bu rezerv alan ilanının, bölgenin yeni bir planlamaya tabi tutularak kamyoncuların lojistik ihtiyaçlarına uygun hale getirilmesini amaçladığını belirtti. 

Tuzla'daki İstanbul Organize Deri Sanayi Tuzla Liman Bölgesi ve Civarı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi esnafını ziyaret eden Başkan Yazıcı, esnafla beraber bölgenin akıbeti ile ilgili istişarelerde bulundu. Rezerv alanı ilanı kararının, bölgeyi kamyoncuların lojistik olarak kullanabileceği bir plana çevirme hedefine yönelik olduğunu belirten Başkan Yazıcı, Tuzla'nın yaşam kalitesini artırmaya ve lojistik destek sağlamaya yönelik projelerin devam edeceğini vurguladı. Tuzla'nın sadece kendisine yeten bir ilçe olmasının ötesinde, İstanbul'a fayda sağlayacak bir lojistik çalışma alanı oluşturma hedefiyle çalışmaların sürdürüleceğini de ifade etti. 

organize-deri-sanayi-motorlu-tayclar-1.jpg

“ÇÖZEN MURAT KURUM BEYEFENDİ, BİZ DE YARDIMCI OLUYORUZ” 

Başkan Yazıcı, Burada sanayi bölgesi oluşturalım diye bir karar aldık. Bu karar doğrultusunda bölgenin rezerv alanı ilanını istedik. Başkan da ‘Bu rezerv alan ilanı nedir?’ diye sorunca buna nasıl bir çözüm olacağını anlattık. Rezerv alanı ilan edilecek demek yeni planlamada buranın düzenlenmesi demek oluyor. Burayı, sizlerin, kamyoncuların lojistik bir şekilde kullanabileceği bir plana çevirme kararını aldık. Sizin işinizi çözüyoruz; çözen Murat Kurum Beyefendi, biz de yardımcı oluyoruz. Allah hayırlı ve mübarek etsin. Lojistik, şu anda dünyanın en önemli işlerinden bir tanesi oldu. Geçmişte de önemliydi ama sizin yaptığınız bu işin bizim için de çok kıymetli olduğunu ifade etmek istiyorum. Tuzla’da bütün vatandaşımıza dokunmaya çalıştık. 550 proje yaptık. Tuzla’nın İstanbul'un yükünü çekmesine rağmen yaşam kalitesini artırmaya çalıştık. Koku ve şehircilik açısından sıkıntı olabilecek bir sürü yatırıma rağmen ilçemizde gençlerimize, kadınlarımıza ve insanımıza yönelik şehirciliği geliştirmeye çalıştık.
organize-deri-sanayi-motorlu-tayclar-3.jpgTürkiye'nin ilk 18 bölgesinden birisi olduk. Bu kadar dezavantajımıza rağmen bu başarıya eriştiğimiz için çok gururluyuz. Şimdi de değerli ve büyük heyecanlarımızla Tuzla’nın sadece kendisine yeten bir ilçe olmasını değil, yeni yerleşim ve lojistik çalışma alanlarıyla hem İstanbul’a fayda sağlayacak hem de kendi gelişimini tamamlayacak ilçe olması için son hız çalışmaya devam edeceğiz. Yatırımların devamı olacak” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113