• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

Barış Çukur veda etti! Yeni Emniyet Müdürü Murat Milletsever

Barış Çukur veda etti! Yeni Emniyet Müdürü Murat Milletsever
Pendik'te yaklaşık 3 yıldır görev yapan Barış Çukur, Sancaktepe Emniyet Müdürlüğüne atandı. Pendik'in yeni Emniyet Müdürü Murat Milletsever oldu.

Pendik İlçe Emniyet Müdürü Barış Çukur’un yerine Murat Milletsever atandı. Pendik Kaymakamlığı, atama kararının ardından Pendik’in sevilen Emniyet Müdürü Barış Çukur için veda töreni düzenledi.

ilkin-007.jpg
Eylül 2018’de  göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürü Barış Çukur, Pendik’e yakın bir ilçe olan Sancaktepe’ye gitti. Barış Çukur’un yerine Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne emniyet müdürü Murat Milletsever atandı. Murat Milletsever resmi olarak göreve başladı.

ahmet-ci-kisi.jpg

Pendik İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Murat Milletsever, 6 Eylül 2021 tarihinde Pendik Kaymakamlığı tarafından Pendik Belediyesi Hayaltepe Tesisleri’nde Barış Çukur için düzenlenen veda törenine katıldı ve görevi teslim aldı. Veda yemeğine Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik Garnizon Komutanı Tuğamiral Recep Erdinç Yetkin ve Pendik’te görev yapan emniyet birim amirleri katıldılar.

toplu-dubudus.jpg

Veda töreninde söz alan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, emniyet müdürü Barış Çukur’a görevi boyunca yaptığı çalışmaları için teşekkür etti ve yeni görev yeri olan Sancaktepe ilçesinde başarılı görevler diledi. Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya ise yaptığı konuşmada, Barış Çukur’u başarılı ve güler yüzlü bir çalışma arkadaşı olarak hatırlayacağını belirtti. Görevini başarılı bir şekilde yaptığını ifade etti.

baris-hulyu-guldus.jpg

Konuşmaların ardından sözü devralan Barış Çukur, bu atamanın aslında bir veda olmadığını ve Pendik ile bağlarını koparmayacağını sözlerine ekledi. Görevi boyunca birlikte çalıştığı kaymakamlık mensuplarına, belediye ve zabıta personeline, jandarma personeline, basın mensuplarına teşekkür ederek konuşmasını sonlandıran Barış Çukur, yeni emniyet müdürü Murat Milletsever’e de başarılar diledi.

baris-gulunus.jpg


 HABER ve FOTOĞRAFLAR:SAMET ÖVÜÇ
 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113