• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Babuşçu, 2011 Türkiye?nin kader seçimi olacak

Babuşçu, 2011 Türkiye?nin kader seçimi olacak
AK Parti Kartal İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bir iftar programına katılan İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, teşkilat mensuplarına hitaben, ?Bizler, AK Parti teşkilat mensupları olarak 2011?in azığını şimdiden hazırlamalıyız. Çünkü, 2011 seçimleri,

TEŞKİLAT MENSUPLARI YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
AK Parti Kartal İlçe Başkanı Temurhan Yıldız ve yönetim kurulu üyelerinin tam kadro hazır bulunduğu iftar yemeği programı, geçtiğimiz pazartesi akşamı Gözdağı Sosyal Tesisleri’nde, İstanbul il başkanı Aziz Babuşçu ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile milletvekillerinden Mehmet Sekmen ve Mustafa Ataş, bazı eski ve yeni belediye meclisi üyeleri ile çok sayıda teşkilat üyesi partililerin katılımıyla gerçekleşti.
Ev sahibi sıfatıyla söz alan ve kısa bir selamlama konuşması yaparak programa katılan ve katkı sunan herkese teşekkür eden ilçe başkanı Temurhan Yıldız’ın konuşmasının ardından milletvekilleri Mustafa Ataş ve Mehmet Sekmen’de, partililere hitaben birer konuşma yaptılar.
BİZİM MEDENİYETİMİZ
RAMAZAN MEDENİYETİDİR
Hep birlikte yapılan iftarın ardından, geç de olsa tesislere gelerek programa katılan AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu sözlerine, rahmet ve mağfiret ayı Ramazan-ı Şerif’in kutsiyetine değinerek, “Ramazan ayı, festival veya şenlik havasında etkinliklerle kutlanacak bir eğlence ayı değildir. Ramazan ayı, açların doyurulduğu, yardımseverlik duygularının zirve yaptığı, kimsesizlerin kimsesi olunacak mukaddes bir aydır. Yılın her ayı ve gününde bu duygulara sahip bir millet olarak bizim medeniyetimiz, Ramazan Medeniyeti’dir.” dedi.
EKSİKLERİMİZDEN VE YANLIŞLARIMIZDAN
ALDIĞIMIZ DERSLE YOLA DEVAM EDİYORUZ
İl başkanı Babuşçu konuşmasına, “Yaptığımız gözlemlerimiz neticesinde, insanlara tepeden baktığımız, vatandaşlarımızın dertleriyle dertlenmeyi unuttuğumuz, nasıl olsa kazanırız edasıyla takındığımız tavırlarımız vb. gibi eleştirilerden aldığımız derslerle, eksiklerimizi, yanlışlarımızı veya parti kuruluş dinamiklerimizden olan değerlerimizden uzaklaştığımızı net bir şekilde gördük. Bu eksik ve yanlışlarımızdan aldığımız dersle, yola devam ediyoruz. Halkımızın dertleriyle dertlenmeyi kendisine şiar edinmiş bir partinin mensupları olarak, kuruluş felsefemize geri dönmeli, ihtiyaç sahibi insanlarımızla, hiç gocunmadan bağdaş kurarak aynı sofrada oturabilmeli ve onların yiyecekleriyle iftarlarımızı açabilmeliyiz. Ancak o zaman, partimizin misyonunu halkımıza tam olarak gösterebiliriz.” şeklinde konuştu.
2011’İN AZIĞINI HAZIRLAYIN
Başbuşçu sözlerini, “Teşkilat mensuplarımız olarak sizler, çalışmalarınıza aralıksız devam etmelisiniz. Bu seçimler, önceki seçimlerden çok daha büyük bir önem taşıyor. 2011 seçimleri, AK Parti’nin başarısının veya başarısızlığının değil, Türkiye’nin başarısının veya başarısızlığının değerlendirileceği, Türkiye’nin kaderini belirleyecek seçimlerdir. Onun içindir ki, çok daha fazla çalışıp, 20011’in azığını şimdiden hazırlamalısınız.” ifadeleriyle sonlandırdı.
Başta il başkanı Aziz Babuşçu, milletvekilleri ve ilçe başkanı Temurhan Yıldız, yaptıkları konuşmaların sonunda, programa katılan tüm parti mensuplarının Ramazan Ayı’nı ve bu ay içinde yer alan Kadir Gecesi ile akabinde karşılayacağımız Ramazan Bayramlarını kutladılar.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113