• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Aslan Yürekli Gençler

İbrahim Ciminli

Vefalı, vatansever ve Türkiye’nin umudu gençler; şüheda fışkıran bu topraklar, sizin sesinizi bir daha duymak istiyor, hem de çok daha güçlü bir şekilde. Gökyüzünde yankılanacak bir ses; “duyanlara duymayanlara.” 

Osmangazi, Orhangazi, Fatih Sultan Mehmet ve ecdadımızın emanetine sahip çıkma zamanı bugündür. Gözünü kırpmadan bu topraklar için, kutsal değerler için can vermiş şehitlerin, gazilerin emanetine sahip çıkalım. 15 asır önce binlerce kilometre uzaktan, Arabistan çöllerinden, doksan  yaşında İstanbul’u fethe gelen Eyüp Sultan Hazretlerinin emanetine sahip çıkalım.

Bütün müstevlilerin yeni bir ekonomik, teknolojik ve sanayi işgali yapmak istiyorlar. Yurdumuzu önce zayıf düşürüp, sonra parçalayıp yutmak istiyorlar. Dikkatli olmak zamanı. Bu seçimlerde maalesef muhalefet, teröristlerin moral ve motivasyon kazandığı bir ortamı hazırladı. Ülkemize büyük kötülük yaptılar.

15 Temmuz ruhuyla sandığa gitmek zamanı. Recep Tayyip Erdoğan bağımsız Türkiye’nin lideridir. Onu durdurmak isteyenler aslında Türkiye’yi durdurmak istiyorlar. Buna izin vermeyelim. Şanlı bayrağımız en yücelerde özgürce dalgalanmaya devam etsin.

Aslan yürekli gençler, ülkemizin geleceğine siz mühür varacaksınız. 28 Mayıstaki mührünüz, “tek bayrak, tek vatan, tek devlet, birlik, bütünlük, kardeşlikten ve huzur”dan yana olsun.

Maalesef dış mihraklar, siyasal muhalefeti kullanışlı bir aparat olarak görüyorlar. Onların amaçlarına hizmet edeceklerini düşünüyorlar. Aslında muhalefet masasında yönetemezlik, tecrübesizlik ve iradesizlik probleminin olduğunu onlarda biliyor. Dokuz başlı bir yönetim olabilir mi? Dünyanın hiçbir ülkesinde olmayan, problemli bir hale savruldular.

Milletimiz 14 Mayısta Meclis çoğunluğunu Cumhur ittifakına verdi. Şimdi 28 Mayısta istikrar ve güçlü bir hükümet için Cumhurbaşkanlığını da Sayın Erdoğan’a verme zamanıdır. Türkiye, sistem tartışmalarını artık geride bırakmıştır. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde karar kılmıştır. 

Gençlerimiz, milletinin sevdalısı lider Erdoğan’ı “Türkiye Yüzyılı”nın mimarı olarak görmektedirler.
Erdoğan; tecrübe, çalışkanlık, eser üretme, ustalık, cesaret, öngörü, milletine ve gençliğe olan sevdası bakımından örnek bir liderdir.

Erdoğan, Türkiye’ye ve gençliğimize zorluklarla mücadele etme, asla yılmama, yorulmama ve aşkla çalışma ruhunu aşılamıştır. Yeniden diriliş ruhu onunla geri gelmiştir.
Aslan yürekli gençlere delikanlı bir lider yakışır. Erdoğan; duruşuyla, fikirleriyle, tecrübesiyle Türkiye’yi dünyada onurlu bir şekilde temsil eden ve bundan sonra da hakkıyla temsil edebilecek bilge bir siyasetçidir. 28 Mayıs zaferini 29 Mayıs fetih kutlamasıyla birleştirelim.

Bu yazı toplam 304 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113