• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

Ankara?dan selam var

Ankara?dan selam var
Başbakanlık Başmüşaviri Erol Kaya ve AK Parti Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, gazetemiz aracılığıyla Pendiklilere selam gönderdiler. Her iki isim de, Başbakanlık ve TBMM?de önemli görevler üstlenmiş durumda.

YILMAZ TUNÇ’UN MAKAMINDA
Gazetemizin imtiyaz sahibi Ümit Kahyaoğlu ve AK Parti Pendik Belediye Meclisi Üyesi Müslim Şahin, AK Parti Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç’u TBMM’deki makamında ziyaret etti.  
Başbakanlık Başmüşaviri Erol Kaya, Türkiye Belediyeler Birliği ve eski Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Pendik Belediye Meclis Üyesi Müslim Şahin, gazetemizin imtiyaz sahibi Ümit Kahyaoğlu ve diğer yetkililer, başbakanlık yemekhanesinde.
Başbakanlık Başmüşaviri Erol Kaya ve AK Parti Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, gazetemiz aracılığıyla Pendiklilere selam gönderdiler. Her iki isim de, Başbakanlık ve TBMM’de önemli görevler üstlenmiş durumda.

BAŞBAKAN’A RAPOR VERİYOR
Başbakanlık’ta başmüşavir kadrosunda görev yapan eski Pendik Belediye Başkanı Erol Kaya, yerel yönetimlerden sorumlu. Kaya, adeta Başbakan’ın belediyelerdeki gözü-kulağı. Özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki belediyelerde incelemelerde bulunan Erol Kaya, buralarla ilgili hazırladığı raporları Başbakan Erdoğan’a sunuyor. Başbakan’la sık sık makamında biraraya gelen Kaya, yapılabilecekler konusunda görüş alışverişinde bulunuyor.
Eski AK Parti Pendik İlçe Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Av. YIlmaz Tunç ise, TBMM’de Adalet ve Dinleme komisyonlarında görev yapıyor.

Bartın ve Ankara arasında mekik dokuyan Tunç, aynı zamanda Isparta İli’nden de sorumlu milletvekili. Tunç, ayın belli dönemlerinde Isparta’ya gidiyor.
Her iki isim de, AK Parti Hükümeti’nin önemli icraatlar gerçekleştirdiğini ve yarınların müreffeh Türkiyesi için yoğun bir gayret gösterdiğini, şimdiye kadar yapılamayan bir çok icratı gerçekleştirdiğini söylüyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113