Anayasa Mahkemesi tarafından yapılan açıklamada "AYM'nin bir üyesinin yaptığı paylaşım kurumsal görüşümüzü yansıtmaz" ifadeleri kullanıldı.
Ayrıntılar geliyor...

Anayasa Mahkemesi tarafından yapılan açıklamada "AYM'nin bir üyesinin yaptığı paylaşım kurumsal görüşümüzü yansıtmaz" ifadeleri kullanıldı.
Ayrıntılar geliyor...
Esenyalı'ya imar müjdesi!Pendik Belediyesi “Esenyalı- Kemiklidere İmar Uygulaması” tamamlayarak Pendik Tapu Müdürlüğüne tescil ettirdi. 260.000 m²lik alanda 575 hak sahibini ilgilendiren bölgede yeni imar parseli üretildi.
Son 5 Yılda İklim Krizi için 3 Milyon İmzaTüretim Ekonomisi Derneği’nin Change.org Platformu üzerinden yürüttüğü İklim Programı, 5 yıllık değerlendirme raporunu yayınladı.
Pendik Belediyesi Türkiye'de ilk 5'teSahur'da Pendik'teki yerel medyasının imtiyaz sahibi ve genel yayın müdürleriyle bir araya gelen Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, belediyenin faaliyetlerini özellikle Ramazan Ayı'nda yapılanları anlattı.
Pendik Öğrencilere Sosyal Tesislerde %25 İndirimPendik Belediyesi, gençlere yönelik desteklerine bir yenisini daha ekleyerek belediyeye ait sosyal tesislerde lise ve üzeri eğitim alan öğrenciler için %25 indirim uygulamasını hayata geçirdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.