• BIST 10236.79
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 12 °C

Allah'ın Elçilerinin Vaatleri Gerçekleşmek Üzere!

Allah'ın Elçilerinin Vaatleri Gerçekleşmek Üzere!
İsrail ordusunda yedek subay olarak görev yapan 95 yaşındaki Ezra Yachin'in Müslümanlara kin kustuğu ve katliam çağrısı yaptığı görüntüler kan dondurdu.

İşgalci İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına sekizinci gününde de devam ediyor. Gazze'nin Han Yunus kentine düzenlenen saldırılarda çok sayıda bina yıkıldı veya ağır hasar gördü. 

KATLİAM ÇAĞRISI

İsrail ordusunda yedek subay olarak görev yapan 95 yaşındaki Ezra Yachin, "eli silah tutan her Yahudi'yi" Filistinlileri öldürmeye ve "onların geçmişini silme" çağrısı yaptı.

"GERİDE BİR KİŞİ BİLE BIRAKMAYIN"

Muzaffer olun ve hepsini öldürün. Geride bir kişi bile bırakmayın. Hafızalarını silin. Ailelerini, annelerini, çocuklarını hepsini yok edin. Bu hayvanlar artık yaşayamaz. Bugünlerde artık mazeretimiz yok. Hizbullah yarın hava saldırısı yapabilir.

"ARAP KOMŞUNUZ VARSA BEKLEMEYİN. EVİNE GİDİN VE ÖLDÜRÜN ONLARI"

Araplar da bize saldırabilir. Durmamamız lazım. Her bir Yahudi silahlanıp onları öldürmeli. Arap komşunuz varsa beklemeyin. Evine gidin ve öldürün onları. Saldırın, onların hava saldırısı yapıp Demir Kubbe'nin aktif olmasını beklemeyin. Öncesinde saldırın onlara. İşgal etmek istiyoruz ama öncekiler gibi değil. Girip önümüze gelen her şeyi yok etmek istiyoruz. Evlerini tek tek yerle bir etmek istiyoruz. Bütün gücümüzle toptan imha! Gireceğiz ve yıkacağız. Sizin de gördüğünüz gibi. Daha önce yaşamadığımız şeylere şahit olduk. Bombaları bırakalım ve haritadan silelim onları. Evlerini tek tek yerle bir etmek istiyoruz. Bütün gücümüzle toptan imha! 

"PEYGAMBERLERİN SÖYLEDİKLERI GERÇEKLEŞMEK ÜZERE"

Gireceğiz ve yıkacağız. Sizin de gördüğünüz gibi. Daha önce yaşamadığımız şeylere şahit olduk. Bombaları bırakalım ve haritadan silelim onları. Bütün peygamberlerin söyledikleri gerçekleşmek üzere.

ŞU ANA KADAR 1900 KİŞİ ŞEHİT OLDU

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail'in saldırılarında Gazze'de 614’ü çocuk, 370’i kadın 1900 kişinin hayatını kaybettiğini, 7 bin 696 kişinin yaralandığını duyurmuştu.

Batı Şeria'da da İsrail güçlerinin ve Yahudi yerleşimcilerin saldırılarında 52 Filistinlinin öldüğü, yaklaşık 619 kişinin yaralandığı belirtilmişti.

İsrail'in saldırılarında ayrıca Gazze'de 9 ve Lübnan'da ise 1 gazeteci yaşamını yitirmişti.

Kaynak: Haber 7

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113