• BIST 8714.69
  • Altın 2998.073
  • Dolar 34.2662
  • Euro 37.045
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 1 °C

ALİ YALÇIN'DAN YENİ MÜDÜRLERE;

ALİ YALÇIN'DAN YENİ MÜDÜRLERE;
Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 No?lu Şube yeni atanan okul müdürlerini Pendik Gülistan Sofrasında bir araya getirdi. Yeni müdürlere hitaben konuşma yapan Şube Başkanı Ali Yalçın, ?sizler tarafsınız. Şeffaflığın, katılımcı yönetimin, vizyoner, yenilikçi uygul



İstanbul’da yeni atanan müdürler, İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Oryantasyon Programından sonra görevlerine başladılar. Eğitim Bir Sen İstanbul 4 No’lu Şube Kartal,Pendik,Sultanbeyli,Tuzla,Maltepe ve Adalar ilçelerinde yeni göreve atanan üyelerini  Pendik Gülistan Sofrasında bir araya getirdi. Yöneticilik Sınavı Hazırlık Kitabı ve Hazırlık Kursu konusunda yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren sendika şubesi sınavda yüzde 75-80 başarı sağlamıştı. (Sınav + Ek-2) kriterine göre atanan 86 müdürden 42’sinin Eğitim Bir Sen üyesi olduğunu söyleyen Şube Başkanı Ali Yalçın “atamalarda sınav puanından ziyade Ek-2 belirleyici olmuştur” dedi.

Yeni Müdürlere hitaben konuşan Şube Başkanı, klasik okul müdürlüğünü aşan, ezberi bozan, katılımcı, şeffaf ve adil bir yönetimle çalışma barışını yükselten başarıyı kurumsallaştıran bir anlayış bekliyoruz dedi. Bazı idareciler tarafsızlık ile adil olmayı aynı şey gibi algılıyorlar. Tarafsızlık başka, adil olmak ise başka bir şeydir. Sizlerden beklenen iyiliklerin ve güzelliklerin tarafı adil bir yönetici olmanızdır. Eğitimin kaynak problemi çözülmediği için okul idareleri parasal konuların merkezine çekilmektedir. Okul Aile Birliklerinin asli fonksiyonunu yerine getiremediği okullarda okul idareleri kirlenme ile karşı karşıyadır. Eğitim-Bir-Sen olarak, idareci olan üyelerimize akçeli işlere dikkat etmelerini ve denetçi konumunda kalmalarını tavsiye ediyoruz diyen Şube Başkanı Yalçın, sendika olarak tecrübe paylaşım ortamları oluşturacağız dedi.

Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Temsilcileri ve Şube Denetleme Kurulu Başkanının yanı sıra ev sahibi ilçe olması nedeniyle Pendik Milli Eğitim Şube Müdürü Yıldırım Demirci, Yasin Turunç ve misafir olarak Tuzla Şube Müdürü Mehmet Tuncel’in de katıldığı toplantıda yeni müdürler tanışma ve karşılıklı sohbet etme imkânı buldurlar.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113