• BIST 8714.69
  • Altın 2998.073
  • Dolar 34.2662
  • Euro 37.045
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 1 °C

700. Yıl?da okul öncesi şenliği

700. Yıl?da okul öncesi şenliği
Pendik 700. Yıl İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri, yıl boyu yapmış oldukları çalışmaların finalini, veliler ve öğretmenleri karşısında, Okul Öncesi Şenliği?nde sergilediler.


Okulun konferans salonunda yapılan program, 27 Mayıs Cuma günü gerçeklişti. Etkinliğe, 700. Yıl İlköğretim Okulü Müdürü Aysel Taşkın, Mustafa Karuşağı İlköğretim Okulu Müdürü İzzet Diktaş, Kurtköy İlköğretim Okulu Müdürü Yaşar Atay, Kurtköy Lisesi Müdürü Kemal Yıldız, bazı okul temsilcileri ile öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra, çok sayıda veli de katıldı.
Açış konuşması yapan okul müdiresi Aysel Taşkın, “Öğrencilerimizin, okulumuzda almış olduğu eğitimleri, el becerileri ve kendilerini geliştirme yeteneklerini sahnede sergilemeleri, adeta büyümüş de küçülmüş insanlar gibi davranmaları, bizleri bir hayli mutlu kıldı. Öğretmenlerimizin özverili çalışmaları sonucu yapılan yıl sonu şenliğimize, siz değerli velilerimizin ve eğitimcilerimizin yoğun ilgi ve alaka göstermeleri, ayrıca bizleri bahtiyar kıldı. Saygıdeğer veliler, sizlerin katılımı, çocuklarınıza ve eğitimine verdiğiniz değeri bir kat daha artıracağı gibi minik yavrularımızla yakinen ilgili ve alakadar olmanız, çocuklarımızın eğitim başarısını da artıracaktır, bundan emin olabilirsiniz. Biz okul yönetimi olarak, sizlerle birlikte, vatana, millete, hayırlı nesiller yetiştirme gayreti içindeyiz.” dedi.
Anasınıfı öğretmenleri Behiye Kaynarca ve Seda Öztürk, öncülüğünde hazırlanan okul öncesi şenliği programı, okulun konferan salonunda, miniklerin yaptıkları çeşitli yörelere ait gösterilerle devam etti. Davetliler tarafından sık sık alkışlanan minikler, sahne performaslarıyla, büyüklerinin takdirini topladılar.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113