• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 27 °C
  • Ankara 28 °C

50. Yıl'ın muhteşem gösterisi

50. Yıl'ın muhteşem gösterisi
50.Yıl Güzelyalı İlköğretim Okulu tanıtım gecesinde, öğrencilerin Türk Kültürü?nü yansıtan gösterileri ve sanatçı Bünyamin Aksungur?un Türk Dünyası Müzikleri?nden verdiği örnekler, izleyenleri mest

Öğrenciler, sahneledikleri birbirinden güzel eserlerle davetlilere doyumsuz bir gece yaşattılar. Okul Müdürü Hasan ŞİRİN, eğitim kalitesini sürekli yükselttiklerini, öğrencilerinin derslerini olduğu kadar sosyal becerilerini de artırdıklarını kaydetti.

    DAVETLİLER SALONA SIĞMADI
    50. Yıl Güzelyalı İlköğretim Okulu’nun, okul tanıtımı ve Türk Kültürü’nden örneklerin sunulduğu gecede, nefesler kesildi.
 Geçtiğimiz 30 Nisan perşembe günü saat 19.30’da başlayan programa ilçe milli eğitim şube müdürleri, ilköğretim müfettişleri, okul müdürleri, idareciler, sendika başkanları, okul mezunları, veliler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.
   Katılımın oldukça fazla olduğu gecede, davetliler Yunus Emre Kültür Merkezi’nde oturacak yer bulamadı. Çok sayıda davetli programı ayakta izlemek zorunda kaldı.

    TÜRKİYE’YE TANITACAĞIZ
   Programda önce 50. Yıl İlköğretim Okulu’nun geçmişten günümüze sinevizyon gösterimi ile tanıtımı yapıldı. Açış konuşması yapan okul müdürü Hasan Şirin, konuşmasına, 50. Yıl Güzelyalı İlköğretim Okulu’na bu güne kadar emeği geçen tüm yönetici, öğretmen, veli, eski ve yeni muhtarlara teşekkür ederek başladı.
   Şirin, “Okulumuz her geçen gün eğitim öğretim kalitesini yükselterek yoluna devam etmektedir. Öğretmen, öğrenci, veli ve yöneticiler olarak, okulumuzun hep ileri, daha ileri seviyelere nasıl gelirizin gayret ve azmi içindeyiz. Hedefimizle, okulumuzu önce çevremize, sonra bölgemize ve Türkiye’ye tanıtma çabasındayız ve bunu mevcut eğitim kadromuzla başaracak güçteyiz.” dedi.

     OKUL MARŞI, ŞİRİN’İN BESTESİ
 Okul öğrencileri tarafından sahnelenen, doğuştan ölüme kadar çeşitli aşamalardan geçen insanın yaşamını konu alan mini bir tiyatro gösterisi, beğeniyle izlendi. Ardından müzik öğretmeni Gülten Ağgez yönetimindeki okul korosu, bestesi ve güftesi okul müdürü Hasan Şirin’e ait olan 50. Yıl Güzelyalı İlköğretim Okulu Marşı sahne aldı. Anadolu’nun çeşitli yörelerinden halk müziği okumaları programa renk katarken, öğrenciler profesyonel sanatçıları aratmadılar.
    Gecede, okula emeği geçenlere ve okul mezunlarına çeşitli armağanlar verilirken, program gece geç saatlere kadar devam etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113