• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 24 °C

2009-2010 Eğitim Öğretim Yılı'na Veda

2009-2010 Eğitim Öğretim Yılı'na Veda
Pendik - 2009-2010 Eğitim ve Öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Orhan Sinan Hamzaoğlu İlköğretim Okulu?nda tören düzenlendi.


Törene, Pendik Belediiye Başkan yardımcısı Atilla İpek , İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gök, ilçe milli eğitim şube müdürü Yıldırım Demirci, bazı okul idareci ve öğretmenleri ile birlikte çok sayıda öğrenci velisi katıldı.
Törende konuşan ev sahibi Orhan Sinan Hamzaoğlu İlköğretim Okulu Müdür Kemal Bora. Çocukllara, 10 aylık uzun bir sürenin ardından hakettiğiniz bir tatile girmenin mutluluğunu yaşayabilirsiniz, bu tatil sizlerin kendi geleceğini yönlendirme açısında çok önemli, innıyorum  iyi değerlendirip bir sonraki yılın muhasebesini yapma fırsatını yakalarsınız  umuduyla hepinize iyi tatiller diliyorum diye seslendi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gök “Bir eğitim öğretim yılını da geride bıraktık. Yaz tatiline girecek  bütün öğrencilerimizi kutluyorum, öğrencilerimiz hem tatillerini yapacak  hem de derslerine çalışarak yaz tatillerini değerlendirecekler. Pendik eğitim ve öğretim alanında üst sıralarda bulunuyor, bu yüzden bütün eğitimcileri, öğrencileri ve bütün velileri kutluyorum. Öğrenmeyen değil öğretilmeyen çocuk vardır, çocuklarımızın başarısı hepimizindir". Gök biz ieğitimi yönetenler  tatil yapmayacağız, yarından itibaran bir sonraki yılın pilan ve programı ile meşgul olacağız  9 okul yeniden yapılırken 4 okul ise güçlendirileceğini ifade etti
İlçe Milli Eğitmi Müdürü Bahattin Gök Pendik’te başarılı, olaysız, sakin bir eğitim ve öğretim yılı yaşandığını söyledi.
Belediye Başkan Yardımcısı Atilla İpek konuşmasında kendisinin öğretmen kökenli bir belediyeci olduğunu meslektaşları ile aynı programı paylaşmaktan hayli gurur duyuduğunu belitti
Programın sunuculuğunu okul öğretmeni Gülseren Gündoğdu yaparken İstanbul İl Milleğitim Müdürü …. Mesajını okul öğretmenlerinden Orhan Gündoğdu toplanan kalabalığa ve öğrencilere okudu.
Konuşmaların ardından okul birincisi 8. D sınıfından Beyzanur Beyaz, okul ikincisi 8.B sınıfından Elif Beyza Kömsöken ve okul üçüncüsü yine 8.B sınıfından Ece Özen’e karnalerini Belediyie Başkan Yardımcısı Atilla İpek Taktim verdi.
yıl boyu çeşitli yarışmalarda dereceye giren Okul öğrencilerine karne tören ile birlikte bazı hediyeler taktim edildi. Program okul öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan çeşitli gösterilerle gün boyu devam etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113