• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

2008-2009 eğitim öğretim yılı Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu?nda yapılan törenlerle sona erdi

2008-2009 eğitim öğretim yılı Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu?nda yapılan törenlerle sona erdi
Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü?nün, 2008-2009 eğitim öğretim yılı kapanışı, Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu?nda düzenlenen törenlerle yapıldı.


 12 Haziran Cuma günü, saat 10:00’da başlayan eğitim yılı kapanış törenlerine, kaymakam M. Haluk Saygı, belediye başkan yardımcısı Atilla İpek, milli eğitim müdürü Bahattin Gök, şube müdürleri, okul müdürleri, müfettişler, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

ACAR, GÜZEL BİR TATİL DİLEĞİNDE BULUNDU
Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu bahçesinde yoğun bir katılımla gerçekleşen kapanış töreninin ilk konuşmasını yapan okul müdürü Ahmet Acar katılımcılara, “Törenimize katılan ilçe protokolümüz, davetlilerimiz ve velilerimiz, hepiniz hoş geldiniz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için okulumuz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Tüm öğrencilerimize ve eğitim camiamıza başarılarının devamını diliyorum. Yaz tatiline hazırlanan öğrencilerimize de şimdiden, hoşca vakit geçirerek, bir yılın yorgunluğunu üzerlerinden atabilecekleri güzel bir tatil geçirmelerini diliyorum.” sözleriyle hitap etti.

KAYMAKAM SAYGI’NIN JESTİ, BÜYÜK ALKIŞ ALDI 
Eğitim yılı kapanış töreninde, programa katılan öğrenci ve davetlileri yoğun sıcak altında fazla bekletmemek için oldukça kısa bir konuşma yaparak bu jestinden dolayı büyük alkış alan Pendik Kaymakamı M. Haluk Saygı,Karne sonuçlarına, herkes hoşgörüyle ve akliselim yaklaşırsa iyi neticeler sağlarlar. Eğitim camiamızı, öğrencilerimizi ve katkılarından dolayı velilerimizi kutluyor, öğrencilerimizin iyi ve hoşca bir yaz tatili geçirmelerini diliyorum.” dedi.

GÖK, SEVİNÇLERİNİZ DE, ÜZÜNTÜLERİNİZ DE, ABARTILI OLMASIN”
Programda bir konuşma yapan milli eğitim müdürü Bahattin Gök, 110 bin öğrencinin bir yıl boyunca ter döktüğü eğitim yılı sonunda, öğrencilerin çalışmalarının ve başarılarının karşılığı olarak verilen karneler sonucunda, doğal olarak bazı öğrencilerin üzülüp, bazı öğrencilerin de sevince boğulacağını vurgulayarak, “Karnesinde notları yeterince iyi olmayan öğrencilerin bu notları, veliler tarafından hayati bir meseleye dönüştürülmemelidir. Karnesinde kırık not bulunan veya istenildiği kadar başarılı olamayan öğrencilerin velileri, çocuklarıyla el ele vererek çalışıp, bu başarısızlığı bir dahaki yılda telafi edebilirler. Sevinçlerimizi de, üzüntülerimizi de gereğinden fazla abartmamalıyız. Eğitim yılında emeği geçen tüm eğitim camiamıza, katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

ATİLLA İPEK; EĞİTİM, ÖĞRETİM, EN ÖNEMLİ ÖNCELİKLERİMİZ ARASINDA
Belediye başkanını temsilen bir konuşma yapan başkan yardımcısı Atilla İpek ise, “Belediye olarak eğitimi, en önemli önceliklerimiz arasında görüyor ve imkanlarımız nisbetinde, eğitim ve öğretim kalitesini yukarılara taşımak için büyük çaba sarf ediyoruz. Bundan böyle de aynı gayreti göstererek, bu konuda seferber olacağız” ifadesinde bulundu.
Tüm öğrencilere yıl sonu karnelerinin dağıtılıp, başarılı öğrencilere başarı belgelerinin takdim edildiği törende, okuldan mezun olan öğrenciler adına 8. sınıf öğrencisi Ceren Azgun duygu yüklü bir veda konuşması yaptı. Bu konuşmanın ardından geçilen ödül töreninde, örnek öğrenci Gamze Gupse Yaldız’a ödülünü Pendik Kaymakamı M. Haluk Saygı, okul birincisi Elif Arabacı’ya ise milli eğitim müdürü Bahattin Gök ödülünü takdim etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113