• BIST 8989.95
  • Altın 2281.224
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.049
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

Yeniden Refah Partisi'nden İstanbul Sözleşmesi tepkisi

Yeniden Refah Partisi'nden İstanbul Sözleşmesi tepkisi
Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanlığı, İstanbul Sözleşmesi ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Kadıköy İskele Meydanında toplanan Partililer ve vatanşlar İstanbul Sözleşmesini protesto ettiler. Basın bildirisini Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dönmez okudu.

Dönmez şu görüşlere yer verdi; "Kıymetli Kadıköy ‘ lüler  Basınımızın Güzide Mensupları Saygıdeğer İstanbul’lular Bizlere; Yüzyıllar boyunca Topla ve tüfekle ile saldıranlar Türklük ve kürtlük ile saldıranlar Sünnilik ve Alevilik ile saldıranlar Ekonomi ile saldıranlar 15 temmuz da ,darbe girişimi ile saldıranlar Çok net bir şekilde Bugün de istanbul sözleşmesi ile saldırmaktadırlar. Bu gün Burada ; kültürümüzü, örfümüzü ,adetlerimizi, neslimizi  yok edecek istanbul sözleşmesini tartışıyor olmanın üzüntüsünü yaşamak ile birlikte , “KADEM “gibi bu saldırının farkına varamayan  hatta istanbul sözleşmesini savunacak kadar basiretsizleşen  kişileri ve kurumları protesto etmek , kınamak  ve kanunlarımızın müsaade ettiği ölçüde, mücadele etmek için buradayız. Bu gün burada; HAKK'ın yanında olmayan, aksine HAKK'ın karşısında duran ; Yusuf Peygambere iftira atan, Züleyha'nın beyanatını yüzde yüz kabul eden ve  Yusuf Peygamber'in hapse atılmasına razı olan, AMON'un müridleri, AKHENATON 'un günümüzdeki askerleri,  KADEM' i ve savundukları anlayışı lânetlemek için toplanmış bulunuyoruz.  
Görünürde; Şiddet gören, ezilen, mahrum bırakılan ve sömürülen kadının haklarını savunmakla ilgili  kalabalık maddelerden oluşan gerçekte ise bu ulvi hedef ve gayelerin zerresini dahi taşımayan İstanbul sözleşmesini ve savunucularını lânetlemek için toplanmış bulunuyoruz.  
 
Bugün burada; Hristiyan ülkelerde dahi  kabul edilmeyen ve dahi papazların bile itiraz ettiği istanbul sözleşmesini yere göğe sığdıramayan, GÜNAHKÂR KADEM İN, SÖZDE BAŞÖRTÜLÜ HANIMLARINI DA,  NUR SURESİNE şikâyet etmek için toplanmış bulunuyoruz. Bugün burada ; Genelevlerinde yasal fuhşa zorlanan binlerce hanım bacımizın ırzına geçilirken, kadın haklarını zerre kadar aklından geçirmeyen; ama  İstanbul Sözlesmesiyle karı kocanin yatak odasına kadar girip, sözde hak hukuk arayan, aileyi bölen ,ayıran,  iki yüzlü KADEM ' i ,  NENE HATUN VE ŞERİFE BACI' ların manevi şahsiyetlerine şikayet etmek için toplanmış bulunuyoruz. Bugün burada; 29 kasım 2014 te istanbul sözleşmesini gerekçe göstererek , Anayasa Mahkemesine başvuran LGBT' li bir sapkının , " cinsiyet değiştirenler üreyemez " maddesini iptal ettirip , " cinsiyet değiştirenler de üreyebilir " hale getirilmesine sebep olan, Mecliste grubu olan partiler ve SÖZDE AHLÂK ABİDESİ KADEM'ı  TEL'İN ETMEK İÇİN  toplanmış bulunuyoruz. Bugün burada;" Sizden biriniz bir kötülük görürse buna eliyle müdahale etsin", diyen Efendiler Efendisinin emrini yerine getirmek için toplanmış bulunuyoruz. Bugün burada; çağımızın Lüt kavmi olan LGBT guruplarının ülkemizde yeşermelerini sağlayan, hukuki tüm alt yapılarını istanbul sözleşmesi ile yasal güvence altına aldıran, sözde eşitlik adına bu sapkınların en büyük savunucusu olan, çağdaş KADEM ' i  MALAZGİRT'İN OVASINA, SAKARYANIN SİPERLERİNE VE ÇANAKKALENIN HENDEKLERINE  şikâyet etmek toplanmış bulunuyoruz.

ailesini-dex1.jpg

 Bugün burada; 12 Eylül, 15 Temmuz gibi nice hain darbeyi ve darbelerin günümüzdeki yeni versiyonu, Hain İstanbul Sözleşmesini ve bu sözleşme için can siperane insanlıkla boğuşan, SÖZDE HÜMANİST  KADEM' i  şiddetle ve nefretle protesto etmek için toplanmış bulunuyoruz.  
 
Bugün burada; Erkeklere benzeyen kadınlara ve kadınlara benzeyen erkeklere Allah(cc) lanet etsin” Hadisindeki lanetin muhatabı olmamak için toplanmış bulunuyoruz.  
 
Bugün burada; İslamın net bir şekilde yasakladığı eşcinselliği, sanki doğal bir durummuş gibi değerlendiren ve yönelimlere vurgu yaparak, üçüncü bir cinsin  normal görülmesi gerektiğini savunan SÖZDE MUHAFAZAKÂR KADEM' i ve mecliste bu sözleşmeyi onaylayan partileri Beşeriyetin ve tüm alemlerin yaratıcısı HÜDA 'ya şiddetle şikâyet etmek için toplanmış bulunuyoruz.
 
Bu gün burada; İslam’ın son kalesi ,cennet vatanımız Türkiye mizde, Zinanın suç olmaktan çıkarılması ile başlayan yozlaşma sürecini, destekleyenleri ,lanetlemek için toplanmış bulunuyoruz. Bu gün burada; Milletimizi, kendi ruh köklerinden ve sahih İslam geleneğinden koparanları destekleyenleri ,lanetlemek için toplanmış bulunuyoruz. Bu gün burada; Siyonist zihniyetin, son kırk yıldır aile birliğimize yönelik yıkım çalışmalarını destekleyenleri , lanetlemek için toplanmış bulunuyoruz.
 
Yeniden Refah Partisi olarak, Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı ve tüm siyasi partileri acilen “İstanbul Sözleşmesi” ile ilgili önlem almaya davet ediyoruz.  

 Ayrıca  konunun her platformda yakinen takipçisi olacağımızı ve istanbul sözleşmesinin iptal edilmesi ile  ilgili  imza kampanyası başlattığımızı kamuoyuna saygılarımızla arz ediyor

Siyonistlerin insanlığı zehirlemek için uyguladıkları 5000 yıllık sinsi planlarını bozmak, engellemek, hatta ortaya koydukları kötülükler ile savaşmak ve YENİDEN REFAH PARTİMİZİN Hak yolundaki haykırışını tüm dünyaya duyurmak için bir arada toplanmış bulunuyoruz.  ŞAHİT OL YA RAB ! ŞAHIT OL YA RAB ! ŞAHIT OL YA RAB!"

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113