• BIST 8718.11
  • Altın 2244.727
  • Dolar 32.3302
  • Euro 35.1556
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Pendik'te iş adamına silahlı saldırı

Pendik'te iş adamına silahlı saldırı
Pendik'te iş yerine yürüyerek giden Suat D., yol ortasında yanına yaklaşan minibüsteki kimliği henüz bilinmeyen şahısların silahlı saldırısına uğradı. Saldırı anı saniye saniye kamera yansıdı.

 Pendik'te iş yerine yürüyerek giden Suat D., yol ortasında yanına yaklaşan minibüsteki kimliği henüz bilinmeyen şahısların silahlı saldırısına uğradı. Yaralanan Suat D. kendisine kurşun yağdıranları silahıyla bir süre kovaladı. Ardından yere yıkılan adam tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan yaralanan Suat D.'nin yanında muhasebeci olarak çalışan K.K isimli kadın da Kartal'da pide kuyruğunda beklerken silahlı saldırıya uğramış, saldırı anı güvenlik kamerasına yansımıştı. Olay dün Pendik'te meydana geldi.

BACAĞINA 2 KURŞUN İSABET ETTİ
Makine imalatı yapan bir firmanın sahibi olan Suat D. iş yerine doğru yürüdüğü sırada yanına bir minibüs yaklaştı. Minibüste bulunan kimliği henüz bilinmeyen silahlı şahıs, anacın camından silahını doğrultarak Suat D.'ye kurşun yağdırdı. Bacağına 2 kurşun isabet eden Suat D. silahına davranarak kendisine saldıranları kovalamaya başladı. Saldırganları yaralı halde kovalayan Suat D. kısa süre sonra kovalamacadan vazgeçti. Ardından yaralı Suat D. kendi aracı ile tedavi edilmek üzere hastaneye gitti.
 SALDIRI SANİYE SANİYE KAMERADA
İş adamına minibüsten gerçekleşen silahlı saldırı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde Suat D. yürüdüğü sırada arkasından minibüsle yaklaşan şahıslar kurşun yağdırıyorlar. Yaralanan Suat D. silahını çıkararak saldırganları kovalıyor.

MUHASEBECİSİ DE SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAMIŞTI
Öte yandan, silahlı saldırıya uğrayan Suat D.'nin yanında muhasebeci olarak çalışan K.K isimli kadın geçtiğimiz ay Kartal'da pide kuyruğunda beklediği sırada sokak ortasında silahlı saldırıya uğramıştı. Kadına silahlı saldırı gerçekleştiren saldırganlar ise yakalanmıştı. Polis şimdi iki olayın bağlantılı olup olmadığını araştırırken, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak:Haberler.com

Kaynak:İHA

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113