• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Pendik'in en köklü özel öğretim Kurumlarından Bayramlar'a modern kampüs

Pendik'in en köklü özel öğretim Kurumlarından Bayramlar'a modern kampüs
Pendik'te çeyrek asra yakın bir süredir eğitim-öğretim faaliyeti yürüten Bayramlar Koleji, Pendik Harmandere Mahallesi'ndeki 12 bin metrekare kapalı alana sahip yeni ve modern kampüsüne taşındı.

 Pendik’in önemli eğitim markalarından Bayramlar Eğitim Kurumları, salgın sürecinde yenilenerek yeni bir atılım yaptı. Bayramlar Koleji, 21 yıldır bulunduğu Pendik'teki yerleşkesinden Kurtköy Harmandere Mahallesi'ndeki  yeni kampüsüne taşındı.

Okul kurucuları Sami Bayram, Kadir Bayram, Ahmet Bayram, aileye katılan yeni yönetim kurulu üyeleri Mustafa Şahinyılmaz ile yeni kampüsle ve yeni normal eğitim süreciyle ilgili bilgi vermek amacıyla yerel medyayla kahvaltılı toplantıda biraraya geldiler. Aileye katılan diğer yeni yönetim kurulu üyesi Yunus Şahin ise toplantıda önemli bir programı olduğundan dolayı yer almadı.

erarari-5-at-14-53-11-1.jpg
ŞİMDİ DAHA GÜÇLÜYÜZ

Bayramlar Koloji yönetecilerinden Sami Bayram, aileye katılan yeni iş ortaklarıyla aileyi güçlendirerek büyüttüklerini bu anlamda hedeflerine de ulaşma yönünde bir atılım gerçekleştirdiklerinin altını çizdi.
Pendik'teki mevcut binanın artık fiziki anlamda yeterliliğe imkan vermediğini bu nedenle 12 bin metrekare kapalı alana sahip olan sonderece modern yeni kampüslerine taşındıklarını ifade eden Sami Bayram, daha nitelikli bir eğitim için gereken tüm altyapıyı oluşturduklarını söyledi.

erarari-w7-25-at-14-53-12-1.jpg
BAYRAMLAR ANADOLU LİSESİ

Sami Bayram, 21 yılı aşkın süredir; Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul olarak faaliyet gösteren Bayramlar Koleji’nin 2020-2021 Eğitim-Öğretim döneminde Kurtköy’deki yeni kampüsünde  Anadolu Lisesini de ilave ederek faaliyetini sürdüreceklerini ifade etti.

erarariri-at-14-53-13.jpg

ÖNCELİK COVİD-19 TEDBİRLERİ

Okul Kurucusu Ahmet Bayram ise Bayramlar Koleji Kurtköy Eğitim Kampüsü’nün; salgın sonrası yeni normale göre hazırlandığını ifade ederek; “Salgın sürecini yenilenme için fırsat olarak değerlendirdik. Hem Eğitim-Öğretim imkanlarımızı geliştirdik, hem de çocuklarımızın yeni normale göre eğitim görecekleri şartları oluşturduk. Öğrencilerimizin sağlığı en önemli önceliğimiz. Öğrenci kapasitesi, oyun alanları, açık alanlar, spor salonları, sınıflar, öğretmen kadrosu…  Planlarımızı öğrencilerimizin sağlığını dikkate alarak belirledik. Salgın sürecinde en güvenilir eğitim-öğretim şartlarını oluşturduk. Salgın süreci ve sonrasında hedefimiz, bölgenin en önemli ilk ve orta öğretim merkezi olmak”  dedi.
İçinde bulunduğumuz Koronavirüs salgını nedeniyle taşınma planını öne aldıklarını daha geniş sınıflarda sosyal mesafeye uygun, bir şekilde eğitime hazır olduklarını sözlerine ekledi. Ayrıca okulun aldığı diğer önlemlere dikkat çeken Sami Bayram, okula girişlerin termal kamerayla ve birebir ateş ölçümü ile yapılacağını belirtti.

yusuf-07-25-at-14-53-12-2.jpg

PENDİK'TEKİ EN NİTELİKLİ ÖZEL EĞİTİM KURUMLARINDAN

12.000 bin metrekarelik kapalı alana kurulan kampüs; 60 derslikten oluşuyor. Laboratuar ve atölye sınıfları, Robotik kodlama atölyeleri, spor salonu, 400 kişilik konferans salonu, yüzme havuzu, buz pisti ve 800 kişilik yemekhanesiyle hizmet verecek. AYrıca bahçede, organik tarım için özel alanlar oluşturulmuş durumda. Öğrenciler burada çeşitli bitkiler ve sebzeler ekecekler ve zamanı gelince de hasatını yapacaklar. Eğitim kurumunda Sağlık Bakanlığı’nın okullar için geliştirdiği bütün Covid 19 tedbirleri, şimdiden alınmış durumda.

Adres: Harmandere, Petek Sk. No:6/B, 34912 Pendik/İstanbul

Telefon: (0216) 483 55 55

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113